sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Järjestämistä ja kaaosta


Omuli kirjoitti blogissaan askartelutarvikkeiden arkisesta sekamelskasta, joka on erittäin, erittäin tuttua täälläkin. Jotenkin se kuuluu asiaan; sitä sotkuisempi pöytä mitä hienompi sivu (vai miten se nyt meni)... On kuitenkin ihanaa, jos kaikki on helposti löydettävissä ja mikään ei tipu, kun kurottaa jotain toista tarviketta.

Omat askartelutarvikkeeni ovat vielä pari viikkoa väliaikaissäilytyksessä. Siinä on hyvätkin puolensa. Olen järjestänyt niitä poikkeuksellisen ahkerasti, jotta ne parin viikon päästä löytäisivät kukin helposti paikkansa. Tässä pientä esimakua, teemana maksuttomuus.

Baulan askarteluhuoneesta minulle jäi mieleen läpinäkyvien videokoteloiden käyttäminen. Oikeastaan Baula oli käyttänyt dvd-koteloita, mutta mielessäni ne muuttuivat videokoteloiksi. Niitä löysin kotoa, täysin ilmaiseksi, sillä videolaitteemme hajosi vuosi sitten eikä uutta ole enää tarkoitus hankkia. Kirjaston poistokorista ja kirppiksen 10 sentin kasoista kannattaa myös katsoa, jos kotona ei ole yhtään ylimääräisiä videokoteloita. Koteloiden sisälle olen järjestänyt tarvikkeet osittain minikokoisiin minigrip-pusseihin, tarpeen mukaan.


Toinen ilmainen löytö omasta kodista oli tyhjä ruuvien säilyttämiseen käytetty rasia. Juuri sopivan pienet osaset, saa hyvin kiinni ja mikä parasta, tämän voi myös ripustaa koukusta, koska sille on reikä valmiiksi. Lisää tällaisia. Kannattaa penkoa työkalupakki ja videohylly...

Tällä hetkellä kuvat ovat järjestyksen etsimisestä. Lupaan kaoottisia kuvia sitten, kun kaaos on taas mahdollista eli väliaikaissäilytys on ohi. :)

4 kommenttia:

 1. Hmm, enpäs tullut ajatelleeksi nuita videokoteloita.. Ovat niin nafteja ne dvd kotelot ettei meinaa kukkaset mahtua.. Täytyy siis kaivaa videokaappia.

  VastaaPoista
 2. harmi, meillä lähti muuton yhteytdessä iiiiiso kasa videkasetteja eteenpäin. tosi hyvä idea kuitenkin!

  VastaaPoista
 3. on muuten hyvä idea! :) ---> videolaatikolle päin...

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä idea käyttää videokoteloita.=)cd kotelot on itellä jo säilytyskäytössä, mut en ole ennen tullut ajatelleeksi noita videoita...

  VastaaPoista