tiistai 6. tammikuuta 2009

Toinen magneetti


Vai pitäisikö otsikoida "Lähes ilmaista askartelumateriaalia"? Aika monilta löytyy varmasti puisia pyykkipoikia, joita ei välttämättä tarvita kovin usein. Väkersin muutamista jääkaappimagneetteja. Magneetteja tein myös jokin aikaa sitten.

Pyykkipoikamagneetteihin käytin akryylimaalia, paperisilppua, siirtokuvia (October Afternoon, taas), tusseja ja askartelukaapistani löytyviä pikkumagneetteja, jollaisen kiinnitin pyykkipojan toiselle puolelle.

Helppoa ja kivaa, ja testausteni mukaan tässä pysyy paksumpikin pino muistilappuja hyvin kiinni. :)

8 kommenttia:

 1. Tänne on kyllä niin hauska tulla vieraisille kun vastassa on ihan älyttömän hauskoja ideoita, niikuin tämäkin magneettijutska. Tällaisia olisi kiva rustata lahjaksikin. Muistaisinpa vaan ensi jouluna tämän...

  VastaaPoista
 2. Suloinen.. :) Meiltä ei löydy yhtään pyykkipoikaa, mutta kunhan vastaan kävelee, niin pakko on ostaa. Tätä haluan ehdottomasti kokeilla..

  VastaaPoista
 3. ihana idea tota vois kokeilla ja ei mene paljon paperia koristeluun vois käyttää niitä silppuja mitä jää aina yli.
  tosi makee idea!

  VastaaPoista
 4. Loistoidea! Täytyy muistaa jouluna kun laittaa pikkuyllätyksiä korttien mukaan. Ja voisi tuollainen olla tarpeen itsellekin...

  VastaaPoista
 5. Vitsit, taas hirmu hyvä idea! Ja tuollainen oisi kyllä tarpeenkin!

  VastaaPoista
 6. Tähtiä vuodelle 2009! Sinulle tarjoaisin haastetta...

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista, ja kiva, että moni ajattelee kokeilevansa samaa. Tosi kiva nähdä myöhemmin teidän pyykkipoikamagneetteja! Niistä saa ideoita taas itsekin :)

  Millam: kiitos haasteesta. Vastaan jossain vaiheessa skräppäyksen keinoin.

  VastaaPoista
 8. Kyselit siitä nitojasta. Kyseessä on Fastenater niminen nitoja. Euroopasta ei ole ko. laitetta helppoa löytää, mutta jenkeistä löytyy. Youtubesta löytyy hyviä videoitakin ko. laitteesta.

  VastaaPoista