sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Yllätin itsenikin


Kun näin Inspiroidu-blogin uusimman haasteen, ajattelin, että tällä kertaa inspiroituminen taitaa jäädä minulta poikkeuksellisesti väliin. Pari tuntia myöhemmin olin kuitenkin jo Clear Scraps -akryylialbumin kimpussa.

Akryylialbumi oli minulla jo valmiiksi ja olin alustavasti miettinyt siihen papereitakin. Se selittää näin nopean valmistumisen. Albumi on viisisivuinen, mutta lisäsin itse ylimääräisiä sisälehtiä eli kooltaan albumi sopii hyvin tähän aiheeseen. Tällaisiin saranarenkailla koottaviin albumeihin on erittäin helppo leikata ja lisätä itse sivuja. Lisäsivujen materiaalina voi käyttää paperia, kalvoa tai vaikka huopaa! Albumin varsinaiset viisi sivua pitävät albumin hyvin kuosissa.

Albumin aihe on arkinen onnen tunne. Siihen valitsemani kuvat muistattavat minua asioista, joista olen onnellinen. Kuten takakansi paljastaa, kyseessä on nimenomaan vuosi 2008. Askarteluharrastuksenikin on mainittu albumissa. :)


Tuntui hyvältä tehdä albumi ihan itselle, muistutukseksi kaikesta hyvästä, ja valitsin tarvikkeiksi tarkoituksella lempivalmistajieni tuotteina. Siis: Jenni Bowlinin papereita (Jenni Bowlin on mahtava!), vakisuosikkini Making Memoriesin papereita, October Afternoonin tummanruskeita siirtokuvia, Bazzillin tylliä.

Albumin sisältö on henkilökohtainen enkä jaksa sensuroida sekä valokuvia että tekstiä. Tällä kertaa kuvissa siis pelkkä kansi, kuten haasteenkin albumissa.

8 kommenttia:

 1. Kaunis kansio ja hieno aihe sinulla! Arjesta löytyy yllättävän paljon onnenhetkiä, niiden skräppääminen on varmasti mielenkiintoista ja tärkeää!

  VastaaPoista
 2. Se näyttää tosi hienolta! :) Upeat paperit olet valinnut!

  VastaaPoista
 3. ihanalta näyttää ja hieno ja tärkeä aihe!

  VastaaPoista
 4. Hyvän näköinen kansio! Ja hieno aihe. On varmasti kiva selata vuosien jälkeen ja palata niihin aiheisiin ja tunnelmiin, mitkä teki onnelliseksi tänään.

  Ja muuten, junailusta. Ehdottaisin junaa 8.06 Helsingistä, se on perillä 9.52. Siinä jää tunnin verran aikaa toikkaroida oikeaan paikkaan? Mitä mieltä olet, tarvitseeko liput ostaa etukäteen?
  Pistän tämän viestin myös Lehtipöllölle, olisi hauskaa saada teistä matkaseuraa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista kommenteista. :)

  Emmo: laitoin sähköpostia.

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja herkkä albumi, sopii ihanasti valitsemaasi teemaan. Oikein mukavaa ja antoisaa Tampereen matkaa! :)

  VastaaPoista