torstai 8. tammikuuta 2009

Kierrätysmateriaalia


Alan varmasti profiloitua hiukan-erikoisten-askarteluprojektien ystäväksi, mutta en voi mitään sille, että olen alkanut katsella arkisia materiaaleja uudella tavalla.

Jokin aikaa sitten keittiön työtasolla oli Creme Bonjour -purkin kansi. Roskiin menossa, mutta rupesin pyörittelemään sitä kädessäni ja pelastin sen lopulta askartelumateriaaliksi. Tällainen siitä tuli.

Tervetuloa-kyltti on toteutettu pienestä paperisilpusta (lajittelen sen värin mukaan, jotta esim. vihreät paperinpalaset olisi helppo löytää), Making Memories -pikkuaakkosista ja Crafty Secretsin leimasinkuvasta. Crop-a-dile kakkosella saa hyvin kiinnitettyä sirkkarenkaan myös paksumpaan muoviin, esimerkiksi pakasterasiaan. Sitäkin on siis tullut kokeiltua. :)

Oli miten oli, yllättävää askartelumateriaalia löytyy myös keittiöstä. Tässä malliksi tervetuloa-kyltin vieressä toinen kansi (toisinpäin). Siis alkupiste.

5 kommenttia:

 1. Ihana idea jälleen :) itse olen työstämässä tällä hetkellä inspiroidu-haasteen albumia lasinalustoista, mitä joskus olen baareista kerännyt mukaan :) Ovat juuri oikean kokoisia minialbumiin..

  VastaaPoista
 2. Oijoi mikä idea! <3 Noita kansia kun kertyy itellekin, saako varastaa idean?

  VastaaPoista
 3. hauska idea! kierrätys kunniaan eiks se näin mene! upea ovikyltti1

  VastaaPoista
 4. hei muruli! :) Jos haluat, niin täältä saat tilattua aussilaisen skräppi/askartelulehden ilmaiseksi kuudeksi kuukaudeksi. Siis, lehden digiversion mikä on sama kuin heidän paperiversio: http://subscriptions.creativelivingmedia.com.au/subscriptions/?affiliate=inkurablestampers

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. :) Laura, kiitos vinkistä, täytyy perehtyä asiaan!

  Tutteli: loistava idea tehdä minialbumi pahvisista lasinalustoista. Itse olen tehnyt sellaisista kerran joulukoristeita kuviopapereita hyödyntäen, mutta minialbumi ei ole tullut mieleen!

  Anski: paperiaskartelun parhaita puolia on, että ideoita saa lainata ihan vapaasti ;)

  VastaaPoista