lauantai 24. tammikuuta 2009

Pikainen synttärikortti


Tein aamulla pop-up -synttärikortin 6-vuotiaalle. Kiire oli niin kova, että en ehtinyt suunnitella. Esimerkiksi tuo M-kirjain (syntymäpäiväsankarin nimen alkukirjain) olisi selvästi kaivannut liituväriä. No, oli miten oli, pääsin ainakin leikkimään Greeting Farmin eli entisen Pink Poisonin uusilla leimasimilla. Ja kortti sopii lahjan väreihin. :)

Kohta alan miettiä valmiiden korttien säilytystä. Olisi kiva, jos kortit odottaisivat saajan mukaan järjestettyinä jo valmiiksi, eikä korttia tarvitsisi tehdä ihan viime hetkellä.

3 kommenttia:

 1. Kiva leimasinarkki (tai miksikä sitä pitäisi kutsua), kävin katsomassa linkittämääsi sivua ja siellä oli sangen somia leimasimia muutenkin.

  Olen ajatellut että olisi ihan hyvä tehdä valmiiksi muutamia peruskortteja, esim. vauva-, synttäri-, ja onnea uuteen kotiin -aiheisia, mutta ei ole tullut vielä ryhdyttyä. Harkitsin että alkaisin tehdä vaikkapa Jehkottaren haasteita sillä asenteella, niin tulisi askarreltua ja kokeiltua juttuja silloinkin kun ei varsinaisesti jaksa skräpätä.

  VastaaPoista
 2. Minä säilytän kortteja telineessä. Työnpuolesta olen saanut kolme ilmaiseksi :) ei tainnut antaja tietää mitä ne maksavat, olisin niistä maksanutkin jotain... Isäntä varmaan hermostuu, jos jostain vielä neljännen raahaan kotiin!

  VastaaPoista
 3. Korttien säilyttämistä olen miettinyt paljon.

  Tuulan saama teline kuulostaa hyvältä.. Yritän täällä väsätä jonkun säilytysratkaisun

  VastaaPoista