sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Herkullinen inspiroituminen


Tämän viikon Inspiroidu-haaste kehotti käyttämään vuoden 2008 kivointa ja onnistuneinta valokuvaa. En oikein tiedä, onko minulla sellaista. Päädyin lopulta kaakaoaiheiseen valokuvaan. Koko viime vuoden minun oli tarkoitus otta kuva rakastamastani valkosuklaakaakaosta, jota joskus pysähdyn juomaan matkalla töistä kotiin. Aina kun yritin, kuvat jotenkin epäonnistuivat. On minulla onneksi yksi onnistunut kaakaokuva viime vuodelta. Pääsin skräppäämään siitä ristiriidasta, että valkosuklaakaakaota tarjoillaan kliinisen ostoskeskuksen käytävällä, kun mieluummin istuisin jossain historiallisessa ympäristössä. :) Eipä silti, en pääsisi kotimatkalla puuhuvilan terassikahvilaan kuitenkaan. Maku voittaa ympäristön.


Oikeastaan sivun aihe on siis arjen ilot. Kaakaopäiviä on kuukaudessa vain muutama, mutta ne ovat erityisiä. Ja pääsinpä vihhdoinkin minäkin kokeilemaan tekstin sijoittamista pilviin. Sopi niin hyvin aiheeseen. Ihania pilviä löytyy muun muassa Ninarskun ja Pia K:n sivuista ja olen nähnyt myös inspiroivia tekstipilviä, vaikka en niitä tähän hätään pystykään linkittämään.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Creative Imaginations (Narratives: Renaissance Sky), pilkullinen paperi Basic Grey. Pilvet leikattu American Craftsin pilvipaperista, jonka oranssi taustapuolta myös hyödynnetty. Aakkostarrat American Crafts, nauha ja niitit oman askartelukaapin uumenista. Valkoiset siirtokuvat Cosmo Cricket.

6 kommenttia:

 1. Onpa kyllä herkullisen näköistä, aivan ihanat värit <3 Ja tykkään kovasti myös tuosta kuvan alareunassa olevasta kiehkuraisesta siirtokuvasta.

  VastaaPoista
 2. Tosi onnistunut leiska, alkoi heti tehdä mieli kaakaota! :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki värit sopivat yhteen ja siirtokuvat viimeistelevät kokonaisuuden. Tykkään paljon!

  VastaaPoista
 4. Mmm... Jo pelkästään tuo ruskea on niin herkullinen, että alkaa tehdä mieli kaakaota. Kaunis sivu! Ja täällä pitäisi kanssa olla Kaakaopuu, epistä ettei ole!

  VastaaPoista
 5. Upea kuva ja tykkään kovasti tuosta ruskean ja sinisen yhdistelmästä. Nuo oranssit kohdat tuo kivasti "jännitettä" sivuun.

  Mun tekee nyt kans mieli kaakaota ;)

  VastaaPoista
 6. Herkullinen todellakin! Tykkään tuosta vanhanaikaisesta fiiliksestä mikä tässä on. Älyttömän nätti sivu <3

  VastaaPoista