lauantai 6. joulukuuta 2008

Vaihtelua jouluaskartelulle


Olen puuhannut kaikenlaista jouluun liittyvää, mutta on ihana tehdä muutakin. Tämä kortti syntyi ajatuksella "otetaan pöydällä pyöriviä kuviopapereita ja katsotaan mitä syntyy". Sirkkarenkaat ovat kortin reunoilla siksi, että niistä lähteävällä tyllinauhalla kortin voi solmia paketin päälle.

Pilvipaperia käsittelin jonkin verran tummansinisellä liituvärillä. Tuntuu, että liituväriä tarvitsen aina. :) Linnut ovat October Afternoonin siirtokuvia ja ne kannattelevat vaaleanpunaista nauhaa. Onnea-tekstin kirjoitin itse valkoisella tussilla ja vahvistin lopuksi reunat mustalla tussilla.


Tällaiset pikku viirit ovat loistava tapa käyttää pöydällä pyörivää paperisilppua, varsinkin jos kyseessä on kaksipuolinen paperi, sillä taustapuolikin tulee kauniisti näkyviin. Omien viirieni pituus on noin 1 cm. Kannattaa aluksi piirtää yksi viiri malliksi ja leikata muut sen mukaan.

3 kommenttia:

 1. Oi, tämä on hieno! Onko viirit jotenkin kiinnitetty nauhaan, vai pysyvätkö muutenkin?

  VastaaPoista
 2. Lehtipöllö, kiitos. :)

  Viirit on kiinnitetty kukin pienellä liimaympyrällä taustapaperiin, se tuntuu riittävän.

  Nauha taas on kiinnitetty kortin taustapuolelle niin, että se ei löysty

  VastaaPoista
 3. Todella hieno teos. Yksinkertaisen upea ajatus, nuo linnut ovat kyllä mainiot. Tosi iso plussa tuosta pikkupalasten käyttömahdollisuudesta! Niitä tuntuu kertyvän aivan mahdottomasti kun eihän sitä voi mitään pois heittää :)

  VastaaPoista