maanantai 8. joulukuuta 2008

Tampere lähestyy, laukut jo valmiina


Ilokseni huomasin, että Intohimona skräppäys -tapahtuman ohjelma on julkaistu. Ilmoittauduin pikapikaa kahteen sunnuntain työpajaan. Heinikan sunnuntain työpajassa pääsee leikkimään Slice-laitteella ja myöhemmin iltapäivällä pääsee väkertämään minialbumia, joka avautuu tähdeksi. Valinta työpajojen välillä oli vaikea, ja ihmettelen edelleen, pystynkö oikeasti skräppäämään, kun kerrankin pääsee tapahtumaan, jossa on muita harrastajia. Kaikki aika saattaa mennä ihmettelyyn ja ihasteluun, mikä ei sekään olisi mitenkään huono asia.

Omat tarvikkeeni pakkaan Amy Butlerin laukkuun. Ajattelin ottaa mukaan myös valmiita tekemiäni sivuja ja muutaman jo valmiin albumin. Yllytän muita samaan! :) Olisi ihana päästää katsomaan teidän scrapbook-sivujanne ihan oikeasti. Jännittävää ja inspiroivaa päästä scrapbooking-tapahtumaan reilun kuukauden päästä.


Joko muut pakkaavat laukkujaan?

11 kommenttia:

 1. Mä satuin tapahtuman sivuille keskiviikkona melkein heti saman tien kun ohjelma oli julkaistu ja ilmoittauduin kans heti workshopiin :) Tuo tähtialbumi olisi myös kovasti kiinnostanut mutta voiton vei kuitenkin se Basic grey-workshop. En sitten viitsinyt enempää ruveta niitä hamstraamaan, että muutkin pääsee.

  Oon kans miettiny, että josko muutaman valmiin sivun ottaisi mukaan. Onhan niitä livenä ihan erilaista katsella kuin blogin kuvista. Ihan mieletöntä ajatella, että se elokuusta asti odotettu tapahtuma on jo ensi kuussa :) Ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Ai niin sitä piti vielä sanoa, että aivan ihana tuo laukku :)

  VastaaPoista
 3. Voi teitä onnellisia kun sinne pääsette! Olisi ihana olla mukana. Minä odottelen että pääsen 16.12. sinne Heidi Swappin skräppäilytapahtumaan. iik! Vähän jo hirvittää koska tahti on kuulemma aika vauhdikas siellä. Mitenhän sitä pysyy mukana. huih!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tähtialbumissa on vielä tilaa, koska sinne halajan! Laukuista ei hajuakaan - tuo on kaunis. Menen myös siihen aloittelijoitten juttuun jos pääsen, jos vaikka oppisin miten asiat oikeasti tehdään. :)

  VastaaPoista
 5. Kovasti suunnittelen pakkaamista, mutta laukkua ei vielä ole. Odotan myös, että mies olisi tajunnut "pienet" vihjeet laukusta synttärilahjaksi.. :D
  Minäkin ilmottauduin heinikan molempiin workshopeihin. :) Täytynee harkita tuota sivujen mukaan ottamista. Albumi täytynee joka tapauksessa ottaa mukaan, että saa sivut ehjänä kotiin asti. Jos niitä siis saa valmiiksi. En ole ikinä törmännyt livenä kehenkään muuhun harrastajaan joten innolla odottelen teidän kaikkien näkemistä.

  VastaaPoista
 6. Hyvä pointti tuo Baulan mainitsema sivujen takaisin kuljettaminen. JOS siis valmiita sivuja saa viikonlopun aikana aikaiseksi. :)

  Mahdamme mekin olla hassu joukko, kun niin harva tuntee muita skräppääjiä valmiiksi.. Eli ihan oikeasti saattaa mennä runsaasti aikaa pelkkään ihmettelyyn (esim. miten tunnistamme toisemme.. hih).

  Lauran Heidi Swapp -tapahtuma kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja se on tosi pian. Odotan innolla kuulumisia!

  VastaaPoista
 7. Vielä pitää kommentoida, että Lehtipöllön "miten asiat oikeasti tehdään" oli myös osuvasti sanottu.

  Minä ainakin olen aloittanut skräppäämisen ihan yritys- ja erehdysmenetelmällä eli en todellakaan tiedä, "miten asiat oikeasti pitäisi tehdä". Ei sillä tosin varmaan ole niin väliäkään, kunhan harrastus on mieleinen :)

  VastaaPoista
 8. Ilmoittauduin Heinikan sunnuntain Slice -workshopiin. Ilmoittautuminen jäi kyllä niin myöhäiseen, että en ole varma mahduinko mukaan.

  Kamppeet pakkaan siihen mun Mimi jättilaukkuun, luulisi puoli askarteluhuonetta mahtuvan mukaan. Voin ottaa joitain valmiita sivujakin jos joku on niistä kiinnostunut, mutta albumit on niin raskaita, että niitä en jaksa täältä asti roudata. Ja minä kun en harrasta minalbumeja...

  Mua kyllä ihan hirveästi jännittää tavata teidät kaikki! Onneksi tässä on nyt nämä joulutohinat, niin aika kuluu nopeammin. Uskomatonta, että Tampereen tapahtumaan on enää reilu kuukausi. Kohta pitää jo tilata junaliput :)

  VastaaPoista
 9. Sinun Butler laukkusi näyttää kyllä todella herkulta! Siihen on varmasti ihana pakata kaikkea kaunista mukaan. Kyllähän tuolla tapahtumassa voi jäädä se itse tekeminen vähemmälle mutta muuten on teillä varmasti lystiä, joudut varmaan ottamaan vielä toisen kassin ostoksia varten :)

  VastaaPoista
 10. Vai laukut jo valmiina : )
  Minäkin olen tulossa mukaan!! Ilmoittauduin aloittelijoiden työpajaan. Aika vähän on tullut skräpättyä, mutta toki haluaisin sitä enemmän tehdä. Korttien teko vaan vetää vielä enemmän puoleensa, kai ajattelen että pieni kortti on helpompi tehdä. Mutta tavoitteena siis skräpätä tulevaisuudessa enemmän!

  Tampereella nähdään!

  VastaaPoista
 11. Ihana laukku sulla. Pirtsakan värinen!
  Suunnitelmia pakkauksesta on jo tehty, mutta kuten näköjään monella muullakin, laukku puuttuu edelleen, ja jää varmaan puuttumaankin... Matka on sen verran lyhyt, ettei tarvitse miettiä muuta kun skräppäyskamaa, niin varmaan otan mukaan vaan pienen perässävedettävän matkalaukun. Tylsää, mutta varmasti toimivaa.

  VastaaPoista