lauantai 6. joulukuuta 2008

Piparireunainen inspiroituminen


Tämä on taas osastoa "jos pidät yksinkertaisesta tyylistä, sulje silmäsi". :) Viimeviikkoisessa Inspiroidu-blogin haasteessa kehotettiin runsaaseen tyyliin. Nyt kun haasteena oli piparireunaisten elementtien käyttäminen, runsas tyylikin tuli taas luonnostaan. Oma scrapbooking-tyylini on polveilevampaa kuin suomalaisten keskimäärin, mutta huom. sivussa on minulle epätyypillisesti myös iso yksivärinen alue.

Aiheena on tällä kertaa, päivään sopivasti, alusvaatteet ja juhlapukeutuminen. Minulla on outo tapa panostaa juhlaan liittyviin alusvaatteisiin ja kerran kuvasin huvikseni alusvaatteiden pitsiä. Siksi myös osa piparireunoista on tässä sivussa pitsin oloista paperia.

Kukan tein litistetystä minimuffinivuuasta (kannattaa kokeilla), leikkaamastani spiraalista ja ystäväni neulahuovuttamasta kukasta, joiden päälle vielä lisäsin napin. Vihreä rautalanka pitää kaiken koossa.

Tarvikkeet:

Yksivärinen taustapaperi Cosmo Cricket (Hey Sugar: Be Mine), perhospaperi ja sinivalkoiset paperit Jenni Bowlin. Tummemman sininen paperi DaisyD, punertavat paperit My Mind's Eye, valkoinen "pitsipaperi" KI Memories. Osa piparireunoista leikattu Sassafras Lassin paperista. Aakkoset Heidi Swapp ja Making Memories. Käytetty Fiskarsin kuvioreunusleikkuria ja EK Successin perhosleikkuria sekä sinistä, violettia ja ruskeaa liituväriä. Valkoiset paperit, minimuffinivuoka, nappi, vihreä rautalanka, nauha, niitit ja tylli oman askartelukaapin uumenista. Neulahuovutettu kukka Marien tekemä, piparimuottia käyttäen. :)


10 kommenttia:

 1. Enpäs sulkenut silmiä vaikka yksinkertaisesta pidänkin, lähinnä ihailen sinun ja monien muiden taitoa saada runsaat sivut näyttämään hyvältä. Ihania hempeitä pitsejä ja upeita perhosia.

  VastaaPoista
 2. Mukavan kevyt ja romanttinen sivu! Kuvan ja reunuksen pitsit sopivat hauskasti yhteen, ja muutkin koristeet kyllä.

  VastaaPoista
 3. Romanttista! Kiva yksityiskohta toi itsetehty kukkas, pitää laittaa muistiin...

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan romanttista ja röyhelöistä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tapa! Kauniisti koristeet sulautuvat toisiinsa. Pidän sivun väreistä ja tunnelmasta. :)

  VastaaPoista
 6. mä tykkään myöskin tästä.

  VastaaPoista
 7. Ihanasti sopii nuo pitsimäiset paperit kuvan kanssa. Tässä on taas niin paljon kivaa katseltavaa mutta silti tämä on jotenkin kevyt :) Erittäin onnistunut!

  VastaaPoista
 8. kiva aihe, tykkään ihan älyttömän paljon sun runsaasta tyylistä, jossa näkyy sun jälki. kaikki ite tehdyt koristeet on aina kivoja. kaikin puolin taas huokailen onnistumistas. :)

  VastaaPoista
 9. Erilainen aihe mutta ihana sivu! Noi perhoset on ihania ja tuo sun tyllin käyttö yllytti nyt tilaamaan sitä...

  VastaaPoista