sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Yllättävän vaikeaa inspiroitumista


Huvittavaa sinänsä, että Inspiroidu-blogin 31. haaste tuntui minusta hankalalta, sillä kyse oli itselleni erittäin tutusta "runsaammasta" tyylistä. Ajattelin aluksi, että teen uuden sivun omalla tyylilläni, mutta sitten aloin jotenkin ylianalysoimaan omaa tyyliäni ja skräppäyksestä katosi hetkeksi ilo kokonaan. No, jatkoin kuitenkin ja tässä on lopputulos.

Ajatukseni tässä sivussa on, että runsaamman tyylin ei tarvitse olla yhtään kalliimpaa kuin yksinkertaisemman. Tässä on itse tehtyjä koristeita: paperista rypytetyt nauhat, klemmari ja kukka. Sivussa on myös käytetty, minulle tyypillisesti, akryylimaalia ja liituväriä. Laitan lähipäivinä ohjeen siitä, miten olen tehnyt tuon kukan. Koristeiden tekeminen itse on hyvä keino käyttää askartelusta jäävää pientä paperisilppua.

Runsas tyyli syntyy kerroksista eli perusidea on ihan sama kuin yksinkertaisemmassa tyylissä, mutta kerroksellisuutta saa ja kannattaa käyttää enemmän.


Lopputulos on sekavampi kuin haluaisin sen olevan, mutta aihe ainakin on tärkeä. Sivu liittyy syntymäpäivän viettoon. Minulla on ystävä, joka on syntynyt samana päivänä kuin minä, ja on kiva viettää syntymäpäivää yhdessä. Tänä vuonna, syntymäpäivämatkalla, olimme juuri käyneet syvällisen vanhenemiseen liittyvän keskustelun ja halusimme istahtaa hetkeksi kahvilaan, kevyemmissä tunnelmissa. Repesimme täysin, kun näimme teepussin nimen ja tekstin ja mukin kuviot. Se niistä kevyemmistä tunnelmista. :)


Tarvikkeet: Ylempi kuviopaperi Jenni Bowlin. Alempi kuviopaperi My Mind's Eye, käytetty myös saman paperin yksiväristä taustapuolta. Vyön solki K & Company, blingblingympyrä Kaiser Craft. Pitsi leikattu Ihan pienen putiikin pitsistä. Aakkoset Heidi Swapp. Vaaleat paperit oman askartelukaapin uumenista, samoin kuin napit, lanka, sininen akryyliväri, sininen muste ja liituvärit.

10 kommenttia:

 1. Kiva, että otit haasteen vastaan! Minusta lopputulos ei ole lainkaan sekava, vaan tosi kaunis! Sinun sivuissa on aina jotain sellaista ihanaa, lämmintä ja rauhallista tunnelmaa...

  VastaaPoista
 2. Ja vielä pitää lisätä, että nuo sun itse tekemät paperiliittimet on ihan superhienoja... pakko yrittää itsekin värkätä jotain tuollaista.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa tuo sininen väri monessa kohdassa. nam nam! Minä ainakin tykkään tästä sivusta! Tuo pitsikin on upeannäköistä.

  VastaaPoista
 4. on ihanan elämältä maistuva sivu. tykkään.

  VastaaPoista
 5. paljon on kaikkea sivussasi.yllättäviäkin juttuja kuten tuo pitsi ja paperiliittimet.kiva sivu

  VastaaPoista
 6. Tykkään sivun tunnelmasta ja aiheesta tosi paljon. Ja hauska kuulla, että joku muukin kärsii välillä luomisentuskasta. Noi paperiliittimet on myös tosi hienoja. Ajattelin koristella sellaisilla tämän joulun pakettikortit :)

  VastaaPoista
 7. Hieno sivu! Kauniita sinisen sävyjä ja tosi kivoja koristeita :)

  Aika mielenkiintoinen kyllä tuo teekupin kuvitus xD

  VastaaPoista
 8. Kaunis, kerroksellinen sivu! Ihania omatekemiä koristeita.

  VastaaPoista
 9. Mä tykkäsin tästä taas kovasti :) Hauska tuo sivuun liittyvä tarina!

  VastaaPoista