sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Valkoinen joulukortti ja koriste


Viikottaisen Inspiroidu-haasteen lisäksi innostuin tänä viikkona osallistumaan Jehkottaren korttihaasteeseen, koska aihe oli niin kiehtova: valkoinen joulukortti.

Kyyhkysen piirsin helmiäiskartongille ja se on koholla kortista, kuten myös siipi. Kortin koko on 10*10 cm ja materiaalina on käytetty mm. hajonnutta kaulakorua, "raaputtamalla" kohokuvioitua kuultopaperia sekä scrapbooking-tarvikkeitani. Kortin ripustusnauha on tylliä.

Juu, on tämä kortti. Aina välillä teen joulukortteja, jotka voi ottaa myös käyttöön joulukoristeeksi. Lähettämishetkellä kiinnitän tuon tyllin kortin alle niin, että aluksi koriste näyttää pelkältä kortilta ja jos haluaa, sen voi myöhemmin ripustaa esimerkiksi ovenkahvaan koristeeksi.

13 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän hieno idea toi kortti/ovikoriste ja haasteen mukaisesti olet tehtyt siitä valkoisen :) TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 2. onpa hieno. ja tosi hyvä idea.

  VastaaPoista
 3. Hieno idea, ja kaunis totetus :) Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea ja kaunis!! TYKKÄÄN.

  VastaaPoista
 5. IHANA! Mitä muutakaan voi sanoa!

  VastaaPoista
 6. Mielettömän ihana idea ! Onnellinen, ken sinulta tuollaisen saa.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti ja mahtava idea että sitä voi käyttää myös koristeena!

  VastaaPoista
 8. Kortti on hieno! Mutta varsinainen asiani on taas kerran tyllinauha, nimittäin poikkesin ompelutarvikeliikkeessä ja siellähän oli tyllinauhoja (kahta leveyttä, hieman vajaa 10/5 cm) useita eri värejä. Roikkuivat korkealla katonrajassa enkä ollut huomannut niitä ikinä ennen, ehkä koska en ollut tiennyt kaipaavani moisia :-) No nyt tiesin että tarvitsen niitä ehdottomasti :-)

  VastaaPoista