tiistai 4. marraskuuta 2008

Skräppäystä epäonnistuneilla kuvilla


Inspiroidu-blogin tämän viikon haaste liittyi epäonnistuneisiin kuviin. Haaste oli tervetullut. En yleensä käytä kuvia, jotka ovat pahasti epäonnistuneet. Joskus ehkä pitäisi. Oman haastesivun kuvani on tältä syksyltä, kun suunnittelin viikko elämästä -albumia (joka jäi ainakin tällä kertaa toteuttamatta). Unohdin kuvata ruusut silloin kun ne olivat vielä hehkeitä, ja sitten en saanut millään kuvaa, josta olisin tykännyt. Hyvä kuitenkin, että valokuva tuli käytettyä. Ilman tätä haastetta se olisi jäänyt väliin.


Sivussa on minulle epätyypillisesti kahta yksiväristä paperia, mutta akryylimaalin ja liituvärin käyttö on sentään kotoisa ratkaisu. :) Kello on leikattu scrapbooking-paperista ja väritetty liituvärillä ja akryylimaalilla. Kellon keskellä olevan metallisen vahvistusrenkaan ympärillä on sivun toinen valokuva, lähikuva gerberasta.


Tarvikkeet:

Yksiväriset taustapaperit Bazzilll, vaaleanvihreä kuviopaperi My Mind's Eye (Wild Asparagus: Baby Boy). Aakkostarrat American Crafts, kello leikattu Teresa Collinsin Journal It (Journal Notes) -paperista. Tekstipalkki, metallinen vahvistusrengas eli grommet ja punainen nauha Making Memories. Huopasydän ja kukanmalliset sirkkarenkaat vaihdossa saatuja. Käytetty myös vaaleanpunaista akryylimaalia ja kolmea eri sävyä liituväriä.

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo kello, makea idea laittaa sinne sisälle toinen kukkanen!

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno tuo kellon keskusgerbera! Mietin sitä heti leiskan nähtyäni, hyvä että paljastit miten se on toteutettu :-) Muutenkin kaunis sivu.

  VastaaPoista
 3. Voi mitkä herkut värit.. :) Kello keskustoineen on kyllä hieno.

  VastaaPoista
 4. Tuo gerberakello on tosi kaunis ja kekseliäs. Se viimeistelee leiskan hienosti!

  VastaaPoista
 5. on hieno, ja sulla on aivan ihan käsiala!

  VastaaPoista
 6. Kiva sivu, kukkaset piristää kyllä aina!

  VastaaPoista