tiistai 25. marraskuuta 2008

Joulusadun ensimmäinen sivu


Niin oudolta kuin se kuulostaakin, tällä kertaa sain inspiraation askartelupöydältäni löytyneestä napista. Se oli oikeastaan pudonnut yhdestä paidasta, mutta mieheni oli luullut, että kyseessä on askartelutarvike ja nostanut napin pöydälle... Nappi kohtasi pian My Mind's Eyen pallopaperin ja sitten päätin, että teen ensimmäisen sivun jo jonkin aikaa suunnittelemaani joulusatuun.

Tässä ei ole käytetty mitään albumia, vaan satu alkaa muotoutua ihan yksittäisistä sivuista. Pink Poisonin pupuleimasinta aion käyttää tavalla tai toisella joka sivulla. Lisäksi sisemmille sivuille tulee, tarinan lisäksi, valokuvia, joissa seikkailee taapero, jonka paidasta pudonnut nappi koristaa nyt albumin kantta. Tämä on siis jonkinlaista fantasiaskräppäystä, korttiaskartelun tekniikoita käyttäen. :) Haluan kertoa joulunodotuksesta tavalla, jonka leikki-ikäinen ymmärtää ja joka näyttää aikuisenkin mielestä kauniilta. Joulusatua ajattelin koota hiljalleen, inspiraation mukaan. Monia ideoita minulla jo on.


8 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana!!!! Haluaa jo nyt nähdä lisää :). Minullakin on samat pupuset! :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs sinulla riittää ideoita! Tuollainen joulusatukin on ihan mahtava idea ja toteutuskin näyttää upealta. Täytyy laittaa korvan taakse vaikka en muuten skräppääkään, mutta tuollaisen voisi tehdä lahjaksi tutuille lapsille. :)

  VastaaPoista
 3. Repesin kun luin, että miehesi oli luullut nappia askartelutarvikkeeksi ja laittanut sen askartelupöydälle. Ihan ymmärrettävää, mutta silti tuli mieleen, että vähitellen kaikenlainen outo löydetty alkaa päätyä askartelupöydälle "Tää on varmaan taas näitä tarvikkeita" :D

  Satu näyttää kauniilta ja somalta! Toivottavasti saamme nähdä vähän lisääkin...

  VastaaPoista
 4. Kuinka ihana!!! Jään odottelemaan sisäsivuja malttamattomana. Tuo pupu on niin suloinen, voih.

  VastaaPoista
 5. Voi miten hurjan soma! Ja tuo pupuleima on niin suloinen <3 Minäkin jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan lisää :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteista ja samaan aikaan kääk ja iik. Suurin osa sadun valokuvista on vielä ottamatta ja ajattelin koota sitä inspiraation mukaan eli hiljalleen. Ihan heti ei siis sivuja tule esille. Jotain pientä varmasti ennen joulua, sen verran voisin luvata.

  VastaaPoista
 7. Upea!!! Ja minäkin innolla odottelen lisää :D :D :D

  VastaaPoista