maanantai 27. lokakuuta 2008

Kunnianosoitus ja kiitoksia

Sain Maritalta hienon tunnustuksen. Se lämmitti kovasti. Kiitos Marita! Näissä palkinnoissa on hauskaa muun muassa se, että niiden kautta huomaa, ketkä omassa blogissa käyvät..

Itse en osaa jakaa palkintoa eteenpäin, sillä en osaa enkä halua erotella, mitkä blogit tunnustuksen erityisesti ansaitsisivat. Lähetän palkinnon yhteisesti jokaiselle scrapbooking-blogille. Niiden olemassaolo on minulle suuri inspiraation ja ilon aihe.

Ja sitten pieni tunnustus. Vähän aikaa sitten kyselin muiden lähipiirin suhtautumisesta skräppäykseen ja valitin samalla, että en ole saanut omia kavereitani innostumaan skräppäyksestä. En tiedä, onko minulla asian kanssa mitään tekemistä, mutta tunnen lokakuussa perustetun askartelublogin kirjoittajan myös "livenä". Tästä se alkaa!

3 kommenttia:

  1. Tottahan se on. Tutustuin scrapbookingiin Xingin kautta. Kun Xing perusti blogin, aloin seurata sitä ja sen kautta pikku hiljaa muitakin askartelublogeja. Lopulta halusin itsekin osallistua haasteisiin ja päästä mukaan yhteisöön. Jossain vaiheessa haluan ryhtyä myös ATC- ja muihin vaihtoihin, joten tämä on kasvava mutta ehdottoman hauska kierre! Kiitokset siis mentorilleni ;)

    VastaaPoista
  2. Ainut ongelma tässä on nykyinen useamman sadan kilometrin välimatka, mikä vaikeuttaa esim. tarvikkeiden lainaamista ym. arkista toimintaa. Mutta kiva kun innostuit :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos linkistä! Ei se mennyt ollenkaan metsään, pikaisella vilkaisulla tuossa blogissa näytti olevan monta sen tyylistä korttia mitä yritän hakea. Blogiin täytyy selvästi perehtyä perusteellisesti ajan kanssa. :)

    VastaaPoista