perjantai 24. lokakuuta 2008

Ihan tarpeeksi ronskia


Inspiroidu-blogin tämän viikon haaste oli suuresti arvostamani Pikkuhelistimen käsialaa. Kuvien käsittely esim. hiekkapaperilla on minulle tuttua puuhaa, samoin maalin käyttö valokuvissa. Päätin siis tällä kertaa kirjoittaa tekstin kuvan päälle, koska se on minulle haasteellisempaa kuin "normaali" kuvan käsittely ronskin ottein. Hiekkapaperia hyödynsin myös, se sopii hyvin sivun aiheeseen..

Olen kolmekymppinen: siis sen ikäinen, että kosmetiikkaosastolla minulle yritetään myydä "ikääntymisen ensi merkkejä" vastaan tarkoitettuja tuotteita. Kuivan ihoni takia olen käyttänyt silmänympärysvoidetta jo aika nuoresta. Siitä sivun aihe -- tai oikeastaan omasta, tämän hetkisestä suhteestani vanhenemiseen. Tämä liittyy oikeastaan samaan tematiikkaan kuin viime viikon Inspiroidu-sivuni eli aikaan juuri nyt, tällä hetkellä.

Sivusta oli hankala ottaa kuvaa mm. sen takia, että siinä on käytetty Pink Paisleen kalvoa. Minulla oli aikaisemmin joku ihme kynnys kalvojen käyttämiseen skräppäämisessä, mutta tunnun ylittäneen sen. :)


Uusi, nimenomaan valokuviin kirjoittamiseen tarkoitettu kynäni pääsi tämän sivun yhteydessä käyttöön ja osoittautui loistohankinnaksi. Ei suttaa, on happovapaa ja tarttuu hyvin valokuvan pintaan.

Tarvikkeet:

Isot aakkostarrat Adornit (Foam Alphabet Stickers), lipputarrat EK Success (Ticket Stickers). Taustapaperi Fancy Pants (The Daily Grind, Chalkboard), vaalea paperisuikale Fancy Pants (The Daily Grind, Strips). Puukuvioinen kalvo Pink Paislee (Spring Fling, Transparent Overlay). Pitsi Ihan Pienestä Putiikista. Valkoiset siirtokuvat Cosmo Cricket (So Precious). Käytetty myös nitojaa, hiekkapaperia, vihreää akryylimaalia ja sinistä mustetta.

14 kommenttia:

 1. tykkaan! teksti sai hymyilemaan - ma olen myos kolmekymppinen ja pitaisi kai silmanymparysvoidetta kayttaa, aika harvoin kaytan. sita paitsi rypyt on nauruviivoja :), miksi niita pitaisi peitella tai haveta?

  VastaaPoista
 2. Hih, hauska aihe ja ihana otsikko+teksti :)

  On mullakin tuolla kaapissa jokin silmänympärysvoidepurnukka jota melkein joka päivä jopa muistan käyttää, mutta en usko noista möhnistä olevan kovin merkittävää hyötyä... Enkä yleensä jaksa suuremmin stressata koko asiasta :D

  VastaaPoista
 3. Ihana leiska ja super ihanaa tuo kalvo.. :) Apuva, mulla on vielä 6 vuotta aikaa opetella käyttämään mönjiä, nykyään en käytä edes kosteusvoidetta.. Iik..

  VastaaPoista
 4. ihana sivu! ja sihe on erikoinen, mutta hyvä! 30 lähestyy hitaasti mutta varmasti. joka aamu laitan viilentävää ja rauhoittavaa silmänympärysvoidetta. :) kai se on jostain aloitettava. ja mitä naururyppyihin tulee, ne saa tullakin! :D

  VastaaPoista
 5. Hauska ja ah niin ajankohtainen aihe. Vaikka vielähän tässä on aikaa...vuosi. Ja sitten oon kolmekymppinen.

  VastaaPoista
 6. Hauska teksti! Ja tietty muutenkin mukavan näköinen sivu. Eniten ihastuin taustapaperiin ja tuohon siniseen koristeeseen =)

  VastaaPoista
 7. Hyvä, runsaudestaan huolimatta keveä sivu, lempiyksityiskohtani tällä kertaa oli tuo kukkiva puu - sitä kalvoa ilmeisesti?

  Tarinakin huvitti. Kauneuden ammattilaiset katsovat maailmaa kovin eri tavalla :P

  VastaaPoista
 8. Tykkään sivun tarinasta kovasti. Mä olen juuri alkanut huomata ensimmäisiä ryppyjä, enkä vielä osaa suhtautua niihin yhtä ihailtavasti :)

  VastaaPoista
 9. värimaailmasta :)Hieno leiska, pidän erityisesti tuosta kalvosta ja värimaailmasta.

  VastaaPoista
 10. Mitenköhän tuo heitti nuo tekstit ihan oudosti...

  VastaaPoista
 11. Hauska teksti kuvassa ja kaunis sivu muutenkin. Tykkään tavastasi skräpätä myös tällaisia hiukan epätavallisia aiheita ja liittää siihen vielä tuommoinen tarina -> sivusta tulee tosi mielenkiintoinen.

  Ja kiitos myös kynävinkistä.

  VastaaPoista
 12. Hurmaava aihe ja kauniita koristuksia! Rypyt ja ikä on hienoja aiheita kumpikin - viimeksi mainitusta tein sivun juuri itsekin.

  VastaaPoista