torstai 23. lokakuuta 2008

Ei niin vakavaa


Olen jo pitkään suunnitellut scrapbook-tekniikalla toteutettavaa satukirjaa, jossa seikkailee päähenkilönä sadun lukija. Siis valokuvien leikkaamista ja sijoittamista niin, että päähenkilö on itse mukana sadussa. Tämän tyyppistä tai tämän, mutta itse tehtynä.

Vähän aikaa sitten tajusin, että voinhan tehdä ensin yhden sivun tai oikeastaan taulun. Tässä on paljon kolmiulotteisuutta: linna on koholla ja niin edelleen. Köyden avulla pääsee kiipeämään torniin tai voi sillä varmaan myös metsästää.

Tarkoitukseni on kehystää tämä valkoiseen kehykseen, vaaleanpunainen paperi ei ole osa taulua. Pahoitteluni siitä, että kuvan henkilön erittäin innostunut ja hauska ilme on sensuroitu, ilme vaikuttaa paljon sivun lumoon. :)


Tässä on käytetty Starving Artists -leimoja ja muun muassa glittermaalia. Oli kivaa, ja tämä sivu tuntuu olevan suosittu, sillä päähenkilö onnistui löytämään sen ennen kuin ehdin kehystää ja juoksi näyttämään sitä innoissaan, "katso, katso". Suosittelen tekniikkaa esim. syntymäpäiväkortteihin ja joululahjoihin -- tällä tavalla voisi tehdä vaikka kuinka sadunomaisia kortteja!

4 kommenttia:

 1. Voi miten hauska! Näppäänkin sinut suosikkeihin ja jään seuraamaan mitä muuta hauskaa keksit.

  VastaaPoista
 2. Ihastus! Ei voi muuta kyllä nyt sanoa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista sanoista.

  Ja tervetuloa Leena! Käsinvärjätyt langat (tosi hienoja) olisivat aika kova juttu myös skräppäyksessä eli toivottavasti innostut kokeilemaan myös paperiaskartelua joskus :)

  VastaaPoista