keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Paperit haltuun


Hankin pari viikkoa sitten Paperellasta muovisen kansion 12*12 -tuumakoon papereille. Olen tosi tyytyväinen. Kansio oli edullinen ja omiin tarpeisiini juuri sopivan kokoinen. Olen aiemmin katsellut Cropper Hopper -säilytysjärjestelmää, mutta pelkäsin että se kaatuilisi, koska papereita on rajallisesti.

Tähän sain 12*12 -koon paperit järkevästi, kansio on tukeva ja papereita on helppo selailla. Ihanaa, kun eivät enää rypisty kaapin reunassa.

5 kommenttia:

 1. Tuohan on tosi käytännöllisen oloinen. Paljonko siihen mahtuu, ts. kuinka paksu se on? Omat paperini ovat kahdessa eri laatikossa ja se on !#¤!#"¤ hankalaa.

  VastaaPoista
 2. Pohjasta mitattuna kansio on noin 4 cm leveä. Siinä on valmiiksi 12 välilehteä eli papereita mahtuu helposti esim. 50 kpl, varmaan enemmänkin. Itselläni ei ole niin täynnä :)

  VastaaPoista
 3. Ja muistaakseni hinta oli noin 7 euron tienoilla

  VastaaPoista
 4. Tuli kans hankinttua joskus keväällä tuommoinen salkku ja oon kovasti tykännyt :) Mulla on tällä hetkellä lähemmäs sata paperia salkussa ja lisää mahtuis aina vaan. Yllättävän tilava siis. Lisäksi tajusin vielä kuinka mahdottoman näppärä tuossa on sitten kuljettaa paperit Tampereen skräppäys-viikonloppuun ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo olisi kyllä hyvä. Valitettavasti taitaa olla Paperellasta lopussa koska en löydä tuotetta, enkä vastaavia muistakaan suomalaisista nettikaupoista. Loppuvuonna en saa enää ostaa askartelutarvikkeita, joten ehkäpä ensi vuonna löydän itsekin sopivan salkun papereilleni.

  VastaaPoista