sunnuntai 17. elokuuta 2008

Mukavuusalueeni ulkopuolella


Inspiroidu-blogin 16. haaste liittyi vastavärien käyttöön. Väriympyrä on kyllä tuttu ja vastavärit hyvin tiedossa, mutta en yleensä käytä puhtaita vastavärejä (ilman lähiväriä tai jotain muuta tasapainottavaa elementtiä). Jos käytän, yhdistelmä on punainen ja vihreä - kuten inspiroidu-blogin edellisessä haasteessa!

Päädyin siis yhdistelmään sininen-oranssi, joka on selkeästi oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Tyyli on värejä lukuunottamatta tyypillistä minua. Scrapbook-sivun valokuva on ihan tarkoituksella vinossa ja yllä olevasta kuvasta on sensuroitu ystäväni nimi. Tämä scrapbook-sivu liittyy siis tulemiseen ja lähtemiseen ja tuhansien kilometrien päässä asuviin ystäviin, vaikka kuvassa onkin aamiaisvohveli ja halloumijuustoa. Tarkan tekstin näkee klikkaamalla yllä näkyvää kuvaa.

Olen tänä kesänä ottanut tarkoituksella kuvia ruuasta, joka varmasti näkyy myös tässä blogissa. Ei meillä kuitenkaan syödä aina vohveleita aamiaiseksi tai leivota koko ajan kakkuja! Oma suhteeni ruokaan on varsin arkinen ja meillä syödään useimmiten ihan terveellisesti. Tykkään kuitenkin tällaisten helposti unohtuvien arkisten asioiden dokumentoinnista.

Oli miten oli, sivun tekemisen yhteydessä on tarkoituksella "kulutettu" vaaleansinistä paperia ja käytetty paljon sinistä mustetta. Myös vaaleansinistä akryylimaalia ja läpinäkyvää glittermaalia löytyy sivusta. Ja selvisin myös sinisen ja oranssin yhdistämisestä. Itse asiassa suunnittelen myös keltainen-violettiväriyhdistelmällä tehtävää sivua. Saa nähdä ehtiikö tämän haasteen aikana, mutta se jos jokin on mukavuusalueeni ulkopuolella eli pakko kokeilla. :) Tarkoitushan on oppia uutta..


Tarvikkeet: Oranssi taustapaperi Cosmo Cricket (Hey Sugar: Heart Strings), sininen taustapaperi Basic Grey, oranssi ruusupaperi Sassafras Lass, valkoinen paperi oman askartelukaapin uumenista. Aakkostarrat ja numerotarrat American Crafts (kahdesta erilaisesta setistä), Made for you and me -teksti Cosmo Cricket. Valkoiset pahvikuviot saatu SAY5-kierroksen aikana. Kangaspäällysteinen haaraniitti K & Company (Amy Butler). Käytetty myös sinistä mustetta, vaaleansinistä akryylimaalia ja läpinäkyvää glittermaalia.

7 kommenttia:

 1. Ihana leiska, tässä on saatu kyllä jotain sellaista lähdön haikeutta taltioitua.

  VastaaPoista
 2. Siskon perhe lähti juuri rapakon taakse - tämä sivu kertookin, miltä tuntui. Tykkään. Kovasti.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sivu.. Ja näyttää minusta ihan sinun "käsialalta" vaikka ei värit olekkaan tuttuja.. Oikein onnistunut!!

  VastaaPoista
 4. Todellakin emmon sanoin, lähdön haikeutta on kuvassa. Herkkä violetti, onko parempaa väriä lähtöä kuvaamaan? Kauniin harmonistakin jälkeä saa vastaväreillä aikaan, niin kuin osoitat:)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihastuin tuohon kuvaan! Ja leiska on muutenkin jotenkin ihanan pysäyttävä. Nappisuoritus! Tämä on kyllä ihan suosikkeja sun leiskoista :)

  VastaaPoista
 6. NAM! NAM! NAM! Sekä vohveli että leiska :) hih!

  VastaaPoista