maanantai 11. elokuuta 2008

Uusin inspiroituminen


Inspiroidu-blogin 15. haaste liittyi hymyyn. Meinasin ensin jättää haasteen poikkeuksellisesti väliin, koska edelleen sitkeästi sensuroin blogista scrapbook-sivut, joista ihmiset ovat tunnistettavissa. Työmatkan jälkeinen väsymys vaikutti myös mielialaan...

Sitten kuitenkin innostuin: sivun keskiössä on Nasun (tai oikeastaan Nasukakun) hymy. Leivoimme kesälomalla ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa marsipaanipäällysteisen täytekakun ja epäilyksistämme huolimatta kaikki meni hyvin. OK, marsipaani piti laittaa Nasun kasvoihin kahtena erillisenä levynä ja posket eivät ole niin onnistuneet kuin voisivat olla, mutta ensiyritykseksi kakku onnistui hyvin ja meillä oli todella hauskaa. Itse tykkäsin varsinkin sulatetun suklaan käyttämisestä koristelussa. Kakun ohje löytyy netistä, täältä.

Peitin sivusta ystäväni nimen ja suurimman osan hänen kasvoistaan. Kuvassa näkyvä henkilö en siis ole minä itse. :)

Sivun juju on oikeastaan valokuvassa näkyvä leivinpaperi Nasukakun alla. Toistin sitä teemaa noissa valokuvan alla olevissa ympyröissä, joissa on käytetty Versamarkin punaista mustetta aika runsaasti. Nyt ei ihan heti huomaa, missä valokuva loppuu ja paperikerrokset alkavat ja leivinpaperikin voisi hyvin olla kuultopaperikerros tms. vaikka se onkin jo valokuvassa.

Vähän sama juttu tuon pilkullisen pöytäliinan ja yläkulman kuvassa näkyvän vahakankaan kanssa. Kokeilin myös punaisella musteella maalaamista eli vetäisin mustetyynyn reunalla tuon alareunan "maan" linnulle alustaksi.

Kiitos kaikille arvontaan jo osallistuneille ihanista vastauksista. Aikaa osallistua on huomiseen eli tiistai-iltaan asti. Arvon voittajan yhdeksän maissa tiistai-iltana.


Tarvikkeet:

Taustapaperi K & Company (BW Mira Bird Floral), pilkullinen paperi Karen-Marie Klip, pyöreään muotoon itse leikattu paperi Cosmo Cricket (Hey sugar). Aakkostarrat Doodlebug, langat ja tummanpunainen paperi Basic Grey. Käytetty myös punaista mustetta. Pahvikuviot K & Company: ostettu hillittömän halvalla Panduro Hobbyn alesta Ruotsista. Panduron myymälöissä on jonkun verran scrapbooking-tarvikkeita -70% eli kannattaa käydä, jos satut Ruotsiin lähiaikoina.

4 kommenttia:

 1. Tosi upea! Ja iiiiihana kakkunen! kyllä tuo ihan varmasti pistää hymyilyttämään :).

  VastaaPoista
 2. Hirmu hauska sivu - ja kiva muisto!

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku ja hauska leiska! Kelpais mullekin tuollainen vaaleanpunainen Nasu-kakku :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit miten herkullinen sivu, ihanat värit (passais muuten tämänkin viikon haasteeseen tämä sivu:).. Kaikkea muutakin ihanaa on blogimaailmassa jäänyt näkemättä, kun melkoisessa pimennossa olen ollut pienen matkakoneeni kanssa.. :)

  VastaaPoista