keskiviikko 20. elokuuta 2008

Ehdin sittenkin


Pohdin aikaisemmin, että voisin tehdä toisenkin sivun Inspiroidu-blogin uusimpaan haasteeseen. Violetti on minulle hankala väri, enkä muista käyttäneeni koskaan keltainen-violetti -väriyhdistelmää. Haaste oli siis erittäin tarpeellinen, oli pakko kokeilla!

Idean tähän sivuun sain tänä aamuna ja töissä mietin, milloin pääsen skräppäämään. :) Violettien paperien löytäminen omasta askartelukaapistani oli melkoinen haaste, joten olen yhdistellyt pieniä paperinpalasia. Niiden alkuperästä minulla ei ole yhtään tietoa, ties mistä tulleet.

Sain idean tähän sivuun Monsoon-vaatemerkin lapusta (kuvassa toinen oikealta). Se tulee aina uusien vaatteiden mukana ja halusin sen mukaan tähän sivuun. Tuon nauhan on tarkoitus olla "pyykkinaru", jolla vaatteet kuivuvat tuulessa.

Olen iloinen, että tein tämän sivun. Kaikki kuvan vaatteet ovat jo jääneet pieniksi ja kierrätetty eteenpäin, mutta näin niistä jää muisto myös meille. Scrapbook-harrastuksen hyvä puoli on, että kaikkia esineitä ei tarvitse säästää. Muistoja voi dokumentoida myös tällä tavalla. Minua muuten harmittaa edelleen, että en tajunnut aikoinaan kuvata äitiyspakkausta ja sen sisältöä...


Tarvikkeet:

Keltainen taustapaperi Basic Grey (Urban Couture: Chiffon), eriväriset paperisuikaleet sekä keltainen kukka askartelukaapin uumenista (alkuperästä ei tietoa).
Aakkostarrat American Crafts (Getty, Color Set 1), tekstilaput Elle's Studio, valkoiset kukat leikattu KI Memoriesin Lace Cardstock -arkista. Käytetty myös sirkkarenkaita ja Basic Greyn nauhaa.

4 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa pari noita Monsoonin tageja tallessa :-)

  Kiva sivu!

  VastaaPoista
 2. Ja onpas muuten tosi Monsoonin näköinen otsikko!

  VastaaPoista
 3. tosi kiva idea. ehkä mäkin otan vaan kuvat niistä vaatteista, mitä en muuten raaskis heittää meneen, mut en viitsis enää viedä uuteen kämppäänkään. otan kuvat, skräppään ne ja heitän vaatteet kierrätykseen. ja tosi ihana koko leiska. tykkään muutenki sun tyylistä.

  VastaaPoista