torstai 10. heinäkuuta 2008

Taas sama aihe

Kolmannen kerran lyhyen ajan sisällä pääsin tekemään onnittelukorttia samasta aiheesta. Tämän idea on vähän erilainen kuin aikaisemman ja sitä ennen tehdyn.

Leikkasin pahvilaatikosta vahvan pohjan ja tein siihen "pyykkinarun" käyttäen sirkkarenkaita ja nauhaa sekä pikkuisia pyykkipoikia. Taustapaperi on DaisyD:n ja musta ympyrä on koristeltu valkoisella siirtokuvalla. Itse t-paita on Jolee's -merkkinen ja pyörinyt askartelukaapissani ikuisuuksia. Vihdoinkin keksin sille käyttöä!

Vastaavia t-paitoja voisi kortteihin ommella itsekin (tai vaikka pienen bodyn), sillä t-paidan tekstin voisi hyvin toteuttaa esim. siirtokuvan avulla. Kokeilin yhtä ylimääräistä siirtokuvaa valkoiseen lakanakankaaseen ja hyvin tarttui, ihan samalla tavalla kuin paperille. Se ei siis ole osa korttia, vaan ylimääräinen kokeilu.. Pesua paperiaskarteluun tarkoitettu siirtokuva ei tietenkään kestä, mutta onnittelukorttiin kiinnitettyjä minikokoisia t-paitoja ei ole tarkoituskaan pestä. :)

Vinkit ja linkit kankaan käytöstä scrapbook- tai korttiaskarteluun otetaan ilolla vastaan, tästä voisi innostua.

2 kommenttia:

  1. Ne mitkä näyttää kuvassa vihertäviltä on oikeasti muistaakseni kerman väristet.. Postimaksuista GP:stä oli 6 puntaa eli n. 7,5 e eli menee samoihin kuin suomesta tilattaessa.. Ameriikoista onkin sitten jo tosi huimat postarit, 30 dollaria eli parisen kymmentä euroa.. Mutta ikäväksi pitää todeta, ettei kaikkea aina löydy lähempää mitä haluais, niin pakko mikä pakko.. :D

    Niin ja loistava idea tuo kankaan ja rub onin yhdistäminen, voispa joskus testata sitä..

    VastaaPoista
  2. Baula: minäkin olen maksanut kirpaisevia postimaksuja merten takaa tilatessa.
    Sen takia juuri kyselen eli yritän vertailla -- jos vaikka jossain olisi erityisen pienet postikulut ja samaan aikaan loistava valikoima.. :)

    VastaaPoista