maanantai 7. heinäkuuta 2008

Inspiroiduin

Inspiroidu-blogin tämän viikon haaste liittyi kuviopaperin käyttöön. Sain idean aikaisemmin päivällä ja odottelin rauhallista hetkeä scrapbook-sivun tekemiseen.

Kuviopaperit on aseteltu ikään kuin kangastilkuiksi kehystämään valokuvaa ja itse asiassa ompeluprojektin kangaskin on niin hieno, että se voisi hyvin olla kuviopaperia vaikka ei olekaan. :) Scrapbook-sivun ompelukonevalokuva on vähän hassu, kun se on otettu ompelulangan juuri loputtua ja kaikki on vielä kesken.

Oli miten oli, halusin otsikoksi nimenomaan "Vihdoinkin 2008", koska edellinen, nyt eläkkeelle päässyt ompelukoneeni (käytettynä ostettu) on -70-luvulta eikä enää esim. ommellut siksak-ommelta. Halusin muistuttaa itseäni siitä, että ajan kulumisen myötä saa myös mukavia asioita, kuten toimivan ompelukoneen.

Sivun koko on minulle luonteva 8,5*11 tuumaa. Tätä sivua oli todella mukava tehdä ja olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka sivun värit eivät näin myöhään illalla kuvattuna enää ole parhaimmillaan.

Tarvikkeet:

Aakkoset Heidi Swapp (block alphabet small). Numerotarrat American Crafts. Taustapaperi Basic Grey (two scoops very berry sundae), paperinpalat DaisyD, Sassafras Lass ja
BoBunny Press. Valkoinen siirtokuva Basic Greyn, vaaleanpunainen nuoli American crafts. Tekstipalkin tein käyttäen Inspiroidu-blogin arvonnasta voittamaani leimasinta. :) Nauha ja nappi omasta askartelulaatikosta.

8 kommenttia:

 1. Sinulla on aina tosi kivoja kuvia leiskoissa! :) Seuraavaksi pitää kyllä olla kuva sinusta :). haluaa nähdä! hih!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Lauran kanssa.. ;) Ihanasti osaat käyttää nuita papereita, ne todellakin näyttävät kuin kangastilkuilta.. En ole itse vieläkään saanut tartuttua tähän haasteeseen, ei vaan osaa käyttää montaa paperia.. :D

  VastaaPoista
 3. Hieno leiska! Kävin muutenkin kurkkimassa blogiasi ja löysin kuvia kun olit maalannut ääriviiva tarroja. Siis aivan huippu idea! Mulla sellaset hopeiset on pyörinyt jo vuosia kun ei niille ole ollut käyttöä, mutta ehkä saan niistäkin käyttökelpoisia kun kokeilen maalata ne. :-)

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos! Baula muistaakseni itse toivoi tätä haastetta, joten pakko sinun on tämä tehdä.
  Laura: omat kuvani sensuroin sitkeästi tästä blogista edelleen (ja sen takia myös monet tekemäni scrapbook-sivut).. Vinkkaan sulle, jos jossain muualla on joskus scrapbook-sivu, jossa minut näkee. :)

  Ja Maarit: kannattaa kokeilla! Minulla ne tarrat meinasivat aluksi kokonaan jäädä laatikon pohjalle

  VastaaPoista
 5. Ihana sivu, todella tunnelmalline ja ihansti yhdistelty kaikki :)

  VastaaPoista
 6. Niinhän mie toivoin.. :) Pitäis vaan saada inspis.. Kyllä mie sen teen, tavoitteeksi olen ottanut osallistua jokaiseen haasteeseen.. Pitää siis ottaa tarvikkeita myös lomalle mukaan..
  Sivu samoista materiaaleista vois olla tosi kiva.. Pitäiskö tehdä joku vaihdon tyyppinen siitäkin, esim. se 4 osallistujaa? Passaa kyllä ihan kahdestaankin.. :)

  VastaaPoista
 7. Baula: sivu samoista materiaaleista voisi olla tosi kiva vaihtona, mietitään vielä käytännön juttuja eli miten se toimisi

  VastaaPoista
 8. Ihana sivu, jälleen kerran. Värit on taas tosi kauniit! (Ja hei, vinkkaatko minullekin missä voin nähdä oman kuvasi leiskassa... olen utelias!!)

  VastaaPoista