keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

scrapbooking-aiheinen askivaihto

Huhuilin pari päivää sitten, olisiko kenelläkään kiinnostusta scrapbooking-aiheiseen askivaihtoon väriteemalla. Ajatus on, että sekä aski että sen sisältä löytyvät tarvikkeet olisivat samanvärisiä. Kukin voi ilmoittaa värin, jolla haluaa osallistua. Sisällön olisi tarkoitus olla nimenomaan scrapbooking-käyttöön sopivaa (esim. nauhaa, haaraniittejä, sirkkarenkaita, kukkia, valokuvakulmia tms. , kunkin oman suunnitelman mukaan). Askista olisi tarkoitus löytää vähintään 20 pientä tarviketta, enemmänkin saa olla. Vaihto on tarkoitus toteuttaa 1.7. tienoilla.

Mukaan mahtuu vielä, ilmoittautua voi 23.6. asti.

Tällä hetkellä mukaan ovat innostuneet
Xing (vaaleanpunainen)
Liisa (vihreän-punasävyinen)
Baula (mustavalkoinen)
Malwis (vaaleanpunainen aski sinisin lisäyksin)
Minna (ruskea)
Manssu (punainen)
Marinkainen (musta-vaaleanpunainen)

Voin itse tarvittaessa tehdä myös toisen askin (punainen) eli sitä kautta saadaan osallistujia parillinen määrä, jos muuten luku meinaa jäädä parittomaksi.

Osallistujien yhteystietoja huhuilen osoitteeseen xng.xing@gmail.com.
Viestiin oman blogin osoite, postiosoite sekä oman askin väri, sekä itselle erityisen mieluisat värit, mainitse useampi, ja maininta väristä, jota ei missään nimessä voi sietää. Yritän huomioida mahdolliset väriallergiat, kun jaan vaihtoparit. :)

Toivottavasti tästä sai selvää.. Muoks. jaan osallistujille vaihtoparin tiedot tiistaina tai keskiviikkona. Tällä hetkellä näyttää erittäin hyvältä väritoiveiden/-allergioiden suhteen eli uskoisin, että kaikille löytyy mieleinen väri.

5 kommenttia:

  1. Hei! Tuliko sinulle se toverikuun kolmas lähetys? Lähetin eilen (18.6.08) sen lähetyksen,tänään pitäisi olla perillä. Tuliko se?

    VastaaPoista
  2. Ei tullut vielä. Ei kannata silti huolestua, normaalistikin postilla menee 1-2 päivää eli se voi hyvin tulla maanantain postissa (pe ei jaeta postia juhannuksen takia).

    Minulle tuli muuten ihan normaalisti postia, joten ihme olisi, jos kirjeesi ei tulisi maanantaina. Mukavaa juhannusta, ja kiva että oma kirjeeni löysi perille! :)

    VastaaPoista
  3. No...toivottavasti se sitten maanantaina tulee,ilmoittele sitten tuliko se vai ei.

    VastaaPoista
  4. Mukana olisin askivaihdossa punaisella värillä. Laitan sulle sähköpostia.

    VastaaPoista
  5. Aski odottelee jo valmiina vielä osoitetta odottelen. :)
    Kiitoksia tämän vaihdon emoilusta! ♥

    VastaaPoista