lauantai 21. kesäkuuta 2008

Inspiroiduin taas (another challenge)

Tämän juhannuksen inspiroidu-haasteessa oli tarkoitus hyödyntää tyhjää tilaa sommittelemalla sivu toispuoleisesti. Kröhm.. tyhjän tilan hyödyntäminen ei suoranaisesti taida olla oma tavaramerkkini, joten omiin sivuihini verrattuna tässä on *runsaasti* tyhjää tilaa. No, tapansa kullakin. :)

Minulla taisi olla tässä ihan omana haasteena kuultopaperin (vellum) ja valokuvakulmien runsas käyttö. Poikkeuksellisesti laitoin otsikkoni osittain kuultopaperin alle. Hain hiukan utuista, leikkimökkimaista tunnelmaa. Vihertävän valokuvakulman taittelin itse kuultopaperista. Se on tosi helppoa ja kivaa, suosittelen kaikille lämpimästi!

Mukavaa, että en ole ainut, joka skräppää juhannuspäivänä! Nyt takaisin juhannuksen viettoon. Scrapbook-aiheiseen askivaihtoon ehtii vielä mukaan, jos tahtoo.

Tarvikkeet: taustapaperi K& company (Wedding Large Floral), vaaleat paperisuikaleet ja otsikko suursuosikkini Cosmo Cricketin paperista, lila ruutupaperi SAY:lta, kuultopaperit oman askartelukaapin uumenista. Haaraniitti Making Memories, vaaleanpunaiset valokuvakulmat American crafts. Tekstipalkki voitettu Inspiroidu-blogin arvonnasta. :)

5 kommenttia:

 1. Juu et ole ainoa joka skräppää juhannuksena :) Ja et ole ainoa, jolle tämä haaste oli hankala... Hankaluudesta huolimatta hienon leiskan olet tehnyt (ihanat värit!) - piti muuten kauan katsoa, ennen kuin tajusin mitä kuvassa on :)

  VastaaPoista
 2. Kiva! Nukkekotitunnelma on hienosti saavutettu. Meidän pikkuneiti tykkää heti, kun näkee!

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan viehättävä sivu! Tasapainoinen ja niin tunnerikas teksteineen, joka on kaunis.

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva että toverikuun kolmas lähetys tuli perille =) Onko toisesta lähetyksestäni kuulunut mitään?

  VastaaPoista
 5. Ihanan utuiset värit ja ihastuin aivan totaalisesti tuohon valokuvaan :)

  VastaaPoista