keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

SAY-postia (got mail)

Sain SAY:lta kuukauden keskivaiheen postia, kaksi huovutettua pupua. Kai niin voi sanoa, jos puput on neulottu huopuvalla langalla ja pesty pesukoneessa kuten SAY kirjoitti vai onko huovutus rajatumpi termi?

Kiitos kovasti. Kysyit myös, oletko onnistunut vielä pysymään salaisena. Täyttä varmuutta minulla ei ole, mutta onko näistä kirjaimista joku sinulle tuttu alkukirjain? N, H, S tai E. Olen hiukan tehnyt salapoliisintyötä ja rajannut vaihtoehdot neljään, mutta saa nähdä meneekö arvaukseni ihan metsään.. Kiitos joka tapauksessa tähänastisesta!

2 kommenttia:

 1. Itse kutsuisin niitä huovutetuiksi, mutta ehkä joku huovutuksesta enemmän jotain tietävä osaisi paremmin vastata. Joku noista alkukirjaimista on kyllä tuttu, mutta jätänpä kertomatta, että mikä. ;)

  Salapoliisintyö on hauskaa, itsekin sitä tässä ringin aikana harrastanut...

  Kuukauden viimeinen lähetys onkin sitten aikaisempia vähän reilumpi, kun saatiin siihen kerran lupa niin pitihän sitä heti keksiä kaikkea ekstraa - ja sai itse samalla hyvän tekosyyn tilata itselleenkin vähän kaikkea pientä kivaa. :D

  T. SAY

  VastaaPoista
 2. Jännityksellä jään odottamaan viimeistä lähetystä, varsinkin kun sitten tiedän vihdoinkin salapoliisintyöni tulokset :) :) :)

  VastaaPoista