maanantai 16. kesäkuuta 2008

Scrapbooking-aiheinen askivaihto?

Huhuilen tässä, kiinnostaisiko ketään scrapbooking-aiheinen askivaihto väriteemalla? Oma, edelleen tekeillä oleva askini on, kuten kuvasta näkyy, vaaleanpunainen ja sisältää 30 juttua: nauhaa, metallisia valokuvakulmia, haaraniittejä, metallisia vahvistusrenkaita (grommets) jne.

Voin joko vaihtaa tämän suoraan jonkun toisen askiin tai jos kiinnostuneita ilmaantuu enemmän, koordinoida vaihtoa. Ajatus on, että sekä aski että sen sisältä löytyvät tarvikkeet olisivat samanvärisiä. Kukin voi ilmoittaa värin, jolla haluaa osallistua. Sisällön toivoisin olevan nimenomaan scrapbooking-käyttöön sopivaa. Askista olisi kiva löytää vähintään 20 pientä tarviketta.

Kiinnostuneita huhuilen noin viikon ajan eli 23.6. asti, varsinainen vaihto olisi kiva toteuttaa viimeistään 1.7. Jätä kommentti, jos innostuit. :)

Muoks. vaihto järjestyy. Ilmoittautua saa 23.6. asti. Jos jo tiedät, millä värillä haluat osallistua niin ilmoita myös väri. Osallistujien yhteystietoja huhuan vasta 24.6. tienoilla eli niillä ei ole vielä kiirettä, mutta toki jos tiedät, että olet esim. pitempään juhannuksen vietossa, voit myös kertoa jo miten sinut tavoittaa.

Ja ruskealla värillä saa osallistua. :) Ainut rajoite värin suhteen on, että sekä askin että sen sisältä löytyvien tarvikkeiden on tarkoitus olla saman värisiä.

7 kommenttia:

 1. Tämänhän olisi kiva vaihto, tulen mukaan,jos muitakin kiinnostaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta blogissani! ♥
  Mä olisin myös innostunut tästä ideasta, tosin mulla vasta tulitikkuaskit tilauksessa, mutta aikaahan tässä vielä oli, eli mukana. :)

  VastaaPoista
 3. Voi jos saa osallistua ruskealla, niin joo :) Olen koneella vähän huonosti juhannuksena ja ensi viikolla työmatkojen takia, mutta 29.6 alkaen taas tavallisesti. laitan tähän varulta emailini eli moonunit36 _AT_ gmail.com

  VastaaPoista
 4. Muuten pitääkö olla yksi väri? Mä toivoisin väriksi joko turkoosia taikka pinkkiä... saatte päättää. :)

  VastaaPoista
 5. Hetkinen, sun sähköpostiosoitetta kaipailen, johon lähettää osoitetietoja...
  Minä ajattelin tehdä vihreän-punasävyisestä.

  VastaaPoista
 6. Hei! Kiitoksia toverikuun kolmannesta lähetyksestä =) Ihana lähetys tuli taas kerran =) Minun kolmas lähetys pitäisi olla sinulla huomenna (19.6.08),sillä laitoin sen tänään postiin.

  VastaaPoista