lauantai 14. kesäkuuta 2008

Inspiroiduin taas (7th challenge)

Viikonlopputraditioni jatkuu: tässä Inspiroidu-blogin seitsemäs haaste. Tällä kertaa haasteena oli muodostaa raitoja. Haaste oli erittäin tervetullut, tykkäsin kovasti!

Oman haastesivuni raidat ovat aika "tukossa", mutta se on ainakin osittain tietoinen valinta. Tuosta tuolista tulee mieleen vaatepinot ja myös oma lapsuus ja tavoittelin hiukan folklore-henkistä tunnelmaa. Ei maailman onnistunein sivu, tiedän, mutta tätä oli hauska tehdä ja sain monta ideaa tulevia sivuja varten.

Sivun varsinainen aihe on oikeastaan se, miksi tämä tuoli on yhä minulla, vaikka monet muut huonekalut ovat vaihtuneet matkan varrella. Taustapaperissa on jo valmiiksi raitoja, kun tarkkaan katsoo. Pääsin myös hyödyntämään ompeluun liittyviä siirtokuvia, joita minulla on pitkään ollut kaapissa. Tuo lähikuvan keskimmäinen raita on siis siirtokuvaa hyödyntäen tehty.

Tämä sana on paksua pahvia (chipboard), joka on päällystetty keltaisella paperilla ja maalattu glitter-maalilla.

Ai niin, tämä on kooltaan 12*12, koska 8,5*11 on minulle paljon tutumpi ja luontevampi koko. Eli haastetta oli myös koon puolesta.

Tarvikkeet: punainen taustapaperi Creative Imaginations (Narratives Antique Red), oranssi paperi, johon olen kirjoittanut K&Company (Mira Golden Poppy), keltainen paperi askartelukaapin uumenista. Pahviaakkoset Making Memories, punaiset aakkoset Queen & co. Siirtokuvat K&Company (Transfers to Go, Stitches), haaraniitit Making Memories, huopakukkasten valmistajaa en muista.

12 kommenttia:

 1. upea, upea, upea! tosi ihanat värit. mutta nyt haluaa kyllä tuon tuolin tänne itselleni.. :)

  VastaaPoista
 2. Jännä aihe ja aivan ihanat, syötävän herkulliset värit! Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Värikäs ja hieno sivu!

  VastaaPoista
 4. Jaaa-a, olenkohan ennen käynyt blogissasi. Ihania töitä sinulla! Lisäsin kirjanmerkkeihini : )

  VastaaPoista
 5. Oi mikä aihe, tykkään tämmöisistä vähän erikoisista :D Tosi nätti leiska taas! Vaaleanpunainen ja keltainen ne yhteen soppii ;)

  VastaaPoista
 6. Tuliko tänäänkään viime viikon toverikuu?

  VastaaPoista
 7. Kiitos kauniista kommenteista. :)

  Ninni: ei tullut! Laitoin sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista
 8. Sommittelu miellytti silmää! Kivoja nauhoja.

  VastaaPoista
 9. se hiekkaukkeli oli sellaisessa hiekkaveistosnäyttelyssä. Siellä oli kyllä ihan mahtavia juttuja!! Ei uskoisi mitä kaikkea sitä saa hiekastakin tehtyä.

  VastaaPoista
 10. Mielenkiintonen aihe todellakin, täytyy varmaan itsekin miettiä hieman muuta kuin lapsia kun skräppaa. Kiva kokonaisuus!

  VastaaPoista
 11. ihanan omaperäinen
  tykkään aivan hurjasti, niin väreistä kuin raidoista ja aiheesta!

  VastaaPoista