keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Ei pelkkää paperia (digital scrapbooking)

Sain Lehtipöllöltä Blogging with a Purpose -tunnustuksen. Kiitos siitä, se ilahdutti paljon! Olen nähnyt tuon palkinnon niin monessa askartelublogissa, että en lähde enää jatkamaan. Menisi koko ilta, kun yrittäisin selvittää kenellä se jo on. :) Sen sijaan kirjoitan aiheesta digiskräppäys -- taito, joka on todella hienosti Lehtipöllön hyppysissä. Eli lähetän kunniaa takaisin, tekemäni digikortin muodossa.

Digiskräppäys on minulle kivaa vaihtelua. Parasta siinä on, että taloudelliset rajoitteet eivät tule niin nopeasti vastaan. Erilaisia koristeita, värejä, materiaaleja ym. löytyy rajattomasti ilman, että rahaa kuluu. Tai olenhan minä tehnyt yhden digiskräppäykseen liittyvän hankinnan: ostin pari vuotta sitten tämän ohjelman, jolla tuo ylläoleva korttikin on tehty.

Scrapbook Factory Deluxesta on tullut jo uudempia versioita, mutta suosittelen lämpimästi, ainakin ennen kaikkea paperimuodossa skräppääville. Tosi helppokäyttöinen ja monipuolinen! Nimenomaan digiskräppäystä harrastava saattaisi toki kyllästyä tähän parissa kuukaudessa, mutta satunnaiseen käyttöön tämä on oikein, oikein hyvä.

5 kommenttia:

  1. Olipas mukava eksyä blogiisi ja löytää joku suomalainen, joka digiskräppää myös. Itse olen siihen melkoisen hurahtanut, vaikka nyt on ollut pieni tauko...

    Onko sulle Scrapbookflair-sivusto tuttu? Suosittelen! :)

    Kevätiloa!
    PetRaP

    VastaaPoista
  2. Moi! Mulle digiskräppäys on nykyisin lähinnä vaihtelua, mutta yhdessä vaiheessa harrastin sitä enemmän. :)

    Scrapbookflair on tuttu ja kävin jo kurkkaamassa sinun layoutit. Tykkäsin
    varsinkin tästä:
    www.scrapbookflair.com/PetRaP/Wish_for_you Kauniit värit, sommittelu, teksti ym.

    VastaaPoista
  3. Oi, kiitos hienosta kortista! Kiva kuulla kokemuksia erityisesti skräppäystä varten tehdystä ohjelmasta - itse käytän Paint Shop Pro:ta, koska se on minulle vanha tuttu kuvankäsittelystä, mutta voi hyvin olla, että tuollainen erikoistunut ohjelma on parempi digiskräppäystä aloittelevalle tai satunnaisesti harrastavalle.

    VastaaPoista
  4. Hei,
    hengenheimolaisiani etsiskelen digiskräppäämien maailmasta, meitä tuntuu olevan Suomessa kovin vähän. Kiinnostaisiko ajatusten/kokemusten vaihtaminen?

    VastaaPoista
  5. Marjo: kiitos kysymästä. Yritin käydä kurkkaamassa omia skräppisivujasi, mutta en päässyt linkistä eteenpäin.

    Olen skräpännyt enemmän paperi- kuin digimuodossa, mutta toki vaihdan mielelläni ajatuksia

    VastaaPoista