torstai 10. huhtikuuta 2008

Takaisin omiin väreihini (back to my own colors)


Pakko myöntää: tykkään voimakkaista väreistä, varsinkin punaisesta. Yritin miettiä, mitä väriyhdistelmää en ole koskaan käyttänyt scrapbook-sivuillani ja päädyin tulokseen vaaleanvihreä & ruskea. Sitä siis tässä!

Tämä sivu on kokoa 6*12 (senteissä ilmaistuna reilut 15*30). Koko on sopivan haastava, koska se on minulle uusi ja joudun miettimään sivuja enemmän kuin koossa 6*6 tai 8*8, joissa tällä hetkellä lähinnä skräppään.


Scrapbooking on varsinainen ja rakkain harrastukseni, vaikka en valmiita sivuja tässä blogissa yleensä esittelekään. Nyt valokuvat -- ja teksti -- olivat kuitenkin sopivan neutraaleja, joten ajattelin, että mikä ettei. Silloin tällöin saattaa yksittäinen sivu siis tulla esille. :)

Vaaleanvihreä, ruskea, vaaleanpunainen ja raidallinen paperi ovat kaappini uumenista. Värikkäät reunat ja tekstipalkki ovat Sassafrass Lass -valmistajan (Scrumptious Die Cut trims). Pohjapiirros on kaappien uumenista ja olen itse tehnyt pyöreän koristeen, jossa on käytetty kalvoa. Vaaleanpunaiset aakkoset ovat American crafts -valmistajan. Maalasin ne vielä glittermaalilla. Kunpa ärhäkkä flunssa vielä paranisi, niin voisin vaikka leipoa..



3 kommenttia:

  1. Näyttää upealta.. Mielellään minä katselisin lisääkin sivuja.. :)

    VastaaPoista
  2. tosi hieno sivu! Ihanat värit. Sassafras lass paperit on kyllä tosi kauniita aina!

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköinen leiska! Kiva nähdä näitäkin :) Tuo 6*12 on sellainen koko, jota haluaisin myös kokeilla joskus..

    VastaaPoista