tiistai 8. huhtikuuta 2008

Askartelemista tiedossa? (Looking forward to crafting?)

Minua pyydettiin kaasoksi. Kotoa ei löytynyt muistikirjoja, joten ennen ensimmäistä häihin liittyvää tapaamista tein pikavauhtia itselleni muistivihon. Printtasin jo netistä juhlapaikan pohjapiirroksen, jonka niittasin vihkoon.. Tämä on minulle luontevaa tyyliä: nopeaa, rentoa, itselle tuttuja värejä.

Oikeastaan ainoat minulle "uudet" jutut tässä vihossa ovat sen sisäsivuilla: ylimmän kuvan koholeimattu sydän (väritön muste ja valkoinen kohojauhe) sekä sisemmän sivun kello, jolle leikkasin tilaa parista muustakin sisäsivusta.

Kello on tehty scrapbooking-askarteluun tarkoitetusta, valmiiksi litistetystä pullonkorkista. Näyttää ihan taskukellolta niin kuin oli tarkoituskin. Eikös kaason ole hyvä muistaa, milloin mitäkin on syytä tapahtua?

Onneksi minulla on ihania muistoja omien häiden valmistelusta -- ja ylipäätään kokemusta tapahtumien järjestämisestä -- ja hääpari kuulosti siltä, että monia asioita on jo mietitty. Tämä vihko laukussani kuljen syksyyn asti.

2 kommenttia:

  1. Ihana.. :) Täälläkin yksi syksyn kaaso, joka ei omaksi harmikseen ole vielä päässyt oikein mitään tekemään ja hääpari asuukin niin kaukana, että liian harvoin nähdään.. Innolla kuitenkin syksyä odotellessa..

    VastaaPoista
  2. Ihanan söpö vihko! Blogissani on sinulle jotain... :)

    VastaaPoista