sunnuntai 21. elokuuta 2011

Vihreä kausi jatkuu


Kesän lyhyen skräppäystauon aikana mietin paljon, millainen skräppäystyyli minua miellyttää ja miksi oikeastaan skräppään. Lopputulos oli suunnilleen tämä: tykkään yleensä skräpätä ilman luonnosta, inspiraatio lähtee yksittäisestä ajatuksesta tai tunteesta (ilman niitä skräppääminen ei luonnistu), kerroksellisuus on tärkeää, mutta niin on nykyisin myös tyhjä tila (kerroksellisuuden ja tyhjän tilan yhdistelmä) ja haluan että sivuissa on jonkinlaista "liikettä".


Mietin myös sitä, miten askartelukaappiin jo jumahtaneet tarvikkeet alkaisivat miellyttää uudestaan. Yritys käyttää sirkkarenkaita (eyelets) scrapbook-sivuissa ainakin tuntuu toimineen. Tässä niitä taas on! Sivussa on myös paljon muita tarvikkeita parin vuoden takaa: Making Memoriesin tarinointilappuja kuviopaperiksi naamioituina, ruskeaa huopakuviota, chipboard-lintu ja -nappi, vaaleanpunaista kartonkia, vaaleankeltaisia siirtokuvia.


Niiden seurana on pari ihan uutta juttua merten takaa eli tällä hetkellä suosittuja käsittelemättömiä, muotoonleikattuja pahvikoristeita: teepannu ja linnut. Molemmat ovat saaneet pintaansa ainakin eri värisiä musteita ja hitusen kimallemaalia. Tekstistä on sensuroitu perinteiseen tapaan yksi nimi ja kuvasta kasvot. Otsikolla on useita merkityksiä; olen itse ehkä kuvan ystävääkin enemmän teen ystävä, mutta teen juontiin liittyy paljon yhteisiä muistoja. Kiva että on elokuu ja viilenevät illat houkuttelevat taas skräppäämään.


10 kommenttia:

 1. Wau! Mä joka kerta ihailen sun taitoa tehdä kerroksellisia sivuja, kuitenkaan sivu ei oo liian ahdas. Tässäkin on niin paljon katseltavaa, että täytyy tulla vielä uudestaan "kyläilemään". :)

  VastaaPoista
 2. Wau tosiaan. Mäkin ihailen sun tapaa tehdä kerroksellisia sivuja, mutta varsinkin ihailen sun tapaa kirjoittaa meille muille luettavaksi ajatuksen juoksua. Ihana lukea toisten tuntemuksia omasta tekemisestä =)

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Sinun sivusi ovat jotenkin unenomaisia, enemmän ehkä taideteoksia, hetkiä ja tunnelmia paperille siirrettynä.

  VastaaPoista
 4. tunnelmallista ja kaunista jälleen. innostuin muuten sinun ansiostasi käyttämään laatikon pohjalle unohtuneita haaraniittejä, mutta siitä tarkemmin myöhemmin :)

  VastaaPoista
 5. Hieno! Tykkään runsauden ja tyhjän tilan yhdistelmästä! <3

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan upea!! Ensi vilkaisulla näytti Xingiksi yksinkertaiselta, mutta tarkemmin katsoen tästä löytyy ihanaa keroksellisuutta ja kiinnostavia yksityiskohtia vaikka kuinka :) Ihanaa katseltavaa!

  VastaaPoista
 7. Vihreä on kyllä kaunis väri, ihana myös tuon hempeän vaaleanpunaisen kaverina. Tykkään myös sivun liikkeestä.

  VastaaPoista
 8. Erittäin onnistunut sivu! Aika yllättäviäkin väriyhdistelmiä, jotka sulautuvat yhteen ihanasti!!! Ihanaa kun saadaan taas nauttia sun taiteesta : )

  VastaaPoista
 9. Ihana sivu, kaunis tunnelma. Osaat välittään tunnelmia kyllä tosi taitavasti!

  VastaaPoista
 10. Hieno aihe ja ihanat koristeet! Sivuissasi on orgaanista flow'ta. Minullakin on noita tarinointilappuja enkä ole osannut käyttää - ehkä tosiaan menisivät kuviopaperina paremmin.

  VastaaPoista