tiistai 19. huhtikuuta 2011

Langan päästä kiinni


Äkillisen kortti-innostuksen vallassa otin käyttöön Crafty Secretsin pikkuruisen lankarullaleimasimen. Leimailin lankarullia kraft-kartongille, leikkasin ne irti ja kieputin osan ympärille oikeaa narua sen sijaan, että olisin leimannut niihin langan sitä varten tarkoitetulla leimasimella (kuten tein osassa). Muutaman lankarullan kiinnitin kohotarroilla.

Lankarullaleimasin on ihan oikeasti pieni, alle kaksi senttiä, ja tullut aikoinaan jonkun setin mukana. Kortti on kuviopaperin päällä kuvattu, jotta narun ulottuminen myös kortin ulkopuolelle näkyisi...

15 kommenttia:

 1. Tää on kyllä ihanan rento ja hauska! Ihan huippu idis laittaa tuota oikeaa lankaa:)

  VastaaPoista
 2. suloista ja taas niin ihanan oivaltavaa :)

  VastaaPoista
 3. Arvaat kyllä että mä tykkään ihan hirveesti!

  VastaaPoista
 4. tää on NIIN kiva! pääsiäisenä aion kyllä itsekin pitkästä aikaa tehdä jotain (paitsi oon mie virkannu isoäidin neliöitä!).

  VastaaPoista
 5. Hauska idea, olis kiva tietää millä teemalla tämä annetaan eteenpäin-

  VastaaPoista
 6. Ranu: en tiedä vielä. Lankalauantaina? :D Työhön tai elämänmuutokseen liittyvä onnittelukortti tekstillä, jossa puhutaan langoista ("kaikki langat käsissä" tai "langan päästä kiinni")? Tai muuten vaan kortti ompeluhenkiselle?

  Idea on ollut mielessä ja luonnosvihossa jo pitkään, nyt vihdoin sain toteutettua. Muutkin ovat ajatelleet samaa, sillä Lehtipollon lainaamassa Paper Crafts -lehden uusimmassa numerossa oli myös kortti, jossa oli hyödynnetty narua samaan tapaan. Kortti oli ihan eri näköinen, mutta hassua silti. :)

  VastaaPoista