keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Tarpeeksi kerroksellista


On se skräppäys vaan niin kivaa, ainakin välillä. Tämän sivun valokuvat olen yrittänyt skräpätä jo moneen otteeseen ja sivu on aina jäänyt tökkimään. En jatkanut aiemman, noin puoli vuotta sitten aloitetun sivun perusteella, vaan irrotin valokuvat keskeneräisestä sivusta ja tein kokonaan uuden. Kuvat olivat jo valmiiksi aika "vanhennetun" näköisiä kaiken repimisen ja uudelleen skräppäämisen jälkeen, joten koko sivustakin tuli "vanhennettu" ja "kulutetun" oloinen.


Sain käytettyä tähän myös useita itse tekemiäni koristeita, esimerkiksi itse päällystämäni napin ja aiemmin käsin leikkaamani lintuboordin. Valokuvien osittaisesta sensuroinnista en lupaa vielä kokonaan luopua, mutta tällä kertaa oli pakko tehdä ihanien ilmeiden takia poikkeus.


Sivussa on myös useita leimasimilla tehtyjä yksityiskohtia kuten tarinointilappu ja sen takana oleva ruskeasävyinen teemuki. Aion yrittää käyttää leimasimia skräppäykseen enemmän kuin aikaisemmin. Ilman turhaa stressiä, toki. Lähteekö kukaan mukaan samaan yritykseen? Veikkaan, että en ole ainoa skräppääjä, jolla on ali- tai vajaakäytössä olevia leimasimia...


P.S. Askartelukirppiksellä myynnissä kaksi paperisettiä ja tarinointilappuja. Muoks. poistin linkit, koska ne on jo varattu. Huonoista valokuvista huolimatta ne ovat ihan oikean mallisia ja ihania. Kaikki ovat "kaksoiskappaleita" eli lehtiöistä, joissa on ollut monta samanlaista paperia. 

18 kommenttia:

 1. Toi boordi sopi niin hienosti tähän!

  Kaunis sivu! Ja Muumimuki <3 Mulla on tulossa piakkoin niistä sivu ;)

  VastaaPoista
 2. todella kaunista ja herkkää kerroksellisuutta, ihana sivu..

  VastaaPoista
 3. Paljon suloisuutta sulassa sovussa! Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Mä sitten niin kadehdin tätä runsauden ja kerroksellisuuden hallintaa! Vaikka kuinka yritän tehdä sivuista ruinsaita niin sellaisia ei vain synny...nyt on ollut taukoakin skräppäämisessä, ehkä pitäisi vaan yrittää uudestaan ja uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Leimasimien käytön lisääminen kuulostaa hyvältä. I´m game!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat ja ihana sivu! Erityisesti tykkään lintuboordista (kuten aina, ihailen kykyäsi ja intoasi tehdä itse koristeita... nimim. "itse menen aina sieltä mistä aita on matalin")

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kerroksellisuutta ja suloiset kuvat! Minä lukeudun niihin, joiden leimasimet pääsevät aivan liian vähälle käytölle. Lupaan lisätä niiden käyttöä, jopa jo seuraavaassa sivussa :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on monta leimasinta melko pienellä käytöllä, ja tästä löysin heti ratkaisun yhteen ongelmaan. Nimittäin ettei sen koko tarinoinnin tarvitse mahtua sinne leimasimen tilaan, vaan voi jatkaa vielä toisaalla. Kiitos tästä!

  Ihana sivu, sulla on aina niin omannäköistä.

  VastaaPoista
 9. Valokuvat on niin suloiset - ja sivu kehystää niitä kauniisti :)

  VastaaPoista
 10. Ei olisi kyllä pahitteeksi, jos oppisi/intoutuisi/vaivautuisi hyödyntämään leimoja enemmän skräppäyksessä...

  VastaaPoista
 11. Ihanat valokuvat ja aivan mielettömän kaunis sivu taas!!
  Lintuboordi ja kaikki kerroksellisuus näyttävät niin hyvältä.
  Ja tuo on kyllä totta, että leimasimia tulee käytettyä ihan liian harvoin. Voisi kyllä yrittää parantaa tapansa.

  VastaaPoista
 12. Joo, oon mukana leimailuhaasteessa, tosin pitäs saada sitä iisimounttia jostain että saisin ne leimailutaivaan hankinnat käyttöön... Siellä monta ihanaa on pölyttymässä kaapissa vielä.

  Niin ja tuo sun sivu on uskomattoman ihana, tuli hirmu inspiraatiokuume, että just tällasta pitää saada seuraavaks syntymään. Hih!

  VastaaPoista
 13. Lisäys vielä... siis olin myyty jo tuossa lintuyksityiskohtaa esittävän kuvan kohdalla. Ihan sama mitä loppusivu olis ollu, vaikka se on kokonaisuudessaankin ihan huippis! Mulla on nyt iskemässä päälle tummansininen kausi, olenkin kaivannut viiden lehmuksenvihreän vuoden jälkeen jo jotain uutta. Ja tummansininenhän on huippumuodikasta, uusi musta pukeutumisessa. Vaatekauppojen rekeiltä se muhunkin tarttui, ensin laukku ja kengät, neuletakki, pusero, nyt on luomulankainen villatakki melkeen valmis... Ja parasta tietenkin se, että tummansininen sopii mulle ihan parhaiten ;o) Saas nähdä tuleeko se skräppäykseen asti. Tää on niin hassua, koska tummansininen on ollut niin tosi kauan out että se tuntuu nyt ihan oikeesti uudelta. Hehee %)

  VastaaPoista
 14. Nämä sinun sivut on vaan niiiin ihania. olen jo pidemmä aikaa seurannut blogiasi ja kerta toisensa jälkeen hämmästellyt sivujen kauneutta ja kekseliäisyyttä:) Vihdoinkin sain jätettyä komentin ja kiitoksen samalla mahtavista skräppäystä koskevista vinkeistä!

  VastaaPoista
 15. Kiitos kauniista sanoista ja nythän meitä on jo monta lupaamassa, että käytetään leimasimia ainakin muutamassa scrapbook-sivussa enemmän :)

  VastaaPoista