torstai 14. lokakuuta 2010

Askartelutarvikkeiden säilytyksestä: värikartat

Lainaamassani Creating Keepsakes -lehdessä oli söpö idea, jossa valkoisista kukista oli tehty kaunis värikartta suihkeväreille. Skräpistin idean ja tein saman valkoisten lehtien kanssa. Suihkevärin sävy ja valmistaja lukee lehden alapuolella ja lehtien oikealle puolelle tein värikartan kimalleliimoista.

Jos värejä on paljon, värikartan voi myös tulostaa Glimmer Mistin valmistajan sivuilta tai tehdä itse kuten tässä blogissa. Itse tehty on mielestäni luotettavampi, koska suihkevärien todellinen väri ei aina ole sama kuin valmistajan mallikuvassa.

Jos linkin takaa löytyvää blogia selaa taaksepäin, löytää värikartat myös musteille, kimalleliimoille ja niin edelleen. Olen lukenut järjestämiseen liittyviä vinkkejä nyt jo monta päivää ja aina löydän jotain uutta.

Kartan voi tehdä mille tahansa väreille, ja myös matkakokoinen versio on kätevä, jos pääsee esim. johonkin tapahtumaan hypistelemään värejä ja haluaa muistaa, mitä kotoa löytyy. Itse tein matkakokoisen version alkoholimusteista, joka näkyy tässä alla. Värjäsin musteella paperia, leikkasin kuvioleikkurilla ja sain oman näköiseni värikartan.


5 kommenttia:

 1. Aivan ihanalta näyttää - vaikka en voi kuvitella että itse koskaan olisin noin järjestelmällinen... :)

  VastaaPoista
 2. Voi je, tosi ihania!

  Jo mulla joskus on noin paljo värejä, teen kyllä samanmoisen :)

  VastaaPoista
 3. Organisointikin voi näköjään olla taidetta! Ihanalta näyttää ja varmasti innostaa myös käyttämään noita värejä :)

  VastaaPoista
 4. näyttää tosi kauniilta (ja kätevältä myös!). noista voisi tehdä vaikka taulun! :)
  ai että mä tykkään näistä sun organintintipostauksista!!!

  VastaaPoista
 5. Olen suunnitellut tällaista värikarttaa jo tosi pitkän aikaa... Joskus vielä!

  VastaaPoista