tiistai 14. syyskuuta 2010

Sisäinen minimalisti, minussako?

Minua viehättää askartelussa kerroksellisuus ja runsas jälki, mutta joskus huomaan itsessäni ihan muuta. Jossain syvällä piilee sisäinen minimalisti, joka arvostaa pieniä, tärkeitä yksityiskohtia. Muuta ei aina tarvita.

Olen esimerkiksi hurjan ihastunut Paislee Pressin templaatteihin eli sivuluonnoksiin, joista tässä on käytetty yhtä. Scrapbook-sivujen tarinoinnin ei välttämättä aina tarvitse avautua kaikille. Jonkun tunteen, ajatuksen tai tunnelman ikuistaminen riittää. Tosin Shys on muistaakseni skräpännyt tai ainakin kirjoittanut saman linnan pikku ritareista tänä kesänä, vai muistanko täysin väärin?

Tämän sivun tekeminen oli tosi kivaa ja nopeaa. Sivu ei liity käynnissä olevaan kurssiin tai mihinkään haasteeseen. Inspiraation sain oikeastaan "postimerkeistä" ja tarinointipostileimasta, joita teki mieli hyödyntää. Postimerkkien muoto skräppäyksessä kiehtoo jostain syystä tällä hetkellä kovasti.

Tarvikkeet:

Irene Alexeeva So Me (taustapaperi, väriä muokattu), Paislee Press plate no 28 (maaliroiskeet ja tekstin asettelu), Katie Pertiet Make your own postmarks no 2 (postileimasin), Meryl Bartho Clickity Click Quick Click 01 (postimerkkien muoto), House of 3 (iso kehys). Make your own postmarks oli tällä viikolla vihdoinkin alessa, johan olin sitä vaaninutkin.. :) Paislee Pressin templaateista suurin osa on ilmaisia.

12 kommenttia:

 1. <3 Vain häivähdyksiä, jotakin pientä, mutta silti siinä on kaikki.

  VastaaPoista
 2. Pia K osasi hienosti tiivistää sen, mitä minäkin ajattelen.

  VastaaPoista
 3. Voi että kuinka ihana! Postarit ja postileimatarinointi on ihan huippua.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa tunnelmaa <3 Ja tuo postimerkkijuttu näyttää hirmu kivalta.

  VastaaPoista
 5. Komppaan edellisiä ja toi postimerkki hässäkkä on niin pop!

  VastaaPoista
 6. Edelliset kommentit kiteyttää kyllä kaiken!

  VastaaPoista
 7. Postisysteemi on hauska löytö, ja kaikkiaan suloinen sivu!

  VastaaPoista
 8. Sun sivuja käyn joka viikko katselemassa ja aina löytyy jotain uutta ja uskomattoman kaunista niinkuin tämäkin!

  VastaaPoista
 9. Tykkään tosi paljon! kuvan koko, kehykset, itse kuva, tekstin sijoittelu, postijutskat.

  Skräpännyt en vielä ole mutta kirjoittanut kylläkin. (meillä se on ollut yksi tämän kesän kohokohdista. käytiin tänä kesänä kahdessa muussakin linnassa ja niistä aukeama liimaamista vaille valmiina.)

  VastaaPoista
 10. mä ihailen sun digitaitoja!!! mahtava sivu, erityisesti leima! oot taitava!

  VastaaPoista
 11. blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 12. Poikkean valtavirrasta... Mä täällä kiemurtelen ja kaipaan jotain lisää, hehe! Postileima on kyllä älyttömän magee, samoin toi kehys.

  VastaaPoista