torstai 5. elokuuta 2010

Tekstitaustainspiroituminen

Tämän viikon Inspiroidu-haaste oli helppo toteuttaa, sillä olin ihastunut tähän taustapaperiin vähän aikaisemmin ja tiesin heti, että haluan käyttää sitä.

Inspiksen twist-luonnoksesta taas tuli heti tämä kehys mieleen, ja sivu syntyi helposti ja nopeasti. Käytännön syistä tulostin sivun tuumakoossa 8*8 ja kuvat jäivät vähän pienemmiksi kuin olisin halunnut. Minkäs teet, halusin tästä nimenomaan hybridisivun eli lisätä lopuksi oman käsialan ja otsikon perinteisessä muodossa. Tulostin ei kykene 12*12 tuumakokoon. Tekstistä on sensuroitu jälkikäteen yksi nimi, ja jotta kenellekään ei jää väärää kuvaa: minulla ei ole mitään tekemistä matematiikan opettamisen kanssa, vaan sivussa on ikuistettu minuakin yllättänyt kohtaaminen leikkihuoneen liitutaulun kanssa.

Tarvikkeet:
Kitschy Digitals / Chalkboard paper, Nicole Young / Splatter Doodle Doo masks, Holly Jones / Romantic Love Frames. Numerotarrat American Crafts, kukka oman askartelukaapin uumenista.

5 kommenttia:

 1. Ihana sivu, tykkään tosi kovin tuosta taustasta ja teksti on ihana.

  VastaaPoista
 2. :-)

  Hieno hybridi ja söpö tarina!

  VastaaPoista
 3. Wautsi, hienon näköönen sivu!

  Tarina on ihana.

  VastaaPoista
 4. Nää on upeita hetkiä, kun lapset tolleen yllättää! Ja sivu on ihana: liitutaulu ja kaunokirjoitus, koukerot ja numerot, valkoinen, musta ja punainen.

  VastaaPoista