tiistai 13. heinäkuuta 2010

Ilman erityistä syytä

Kesävieraat saapuivat juuri laukut täynnä kaikkea kivaa, ja jään reilun viikon blogitauolle. Ilman sen erityisempää syytä ajattelin laittaa pienen arvonnan pystyyn.

Palkinto näkyy valokuvassa: pieniä palasia uutuusnauhoja, muutama 6*6 tuuman kuviopaperi ja pari koristeneulaa. Osallistua voi jättämällä kommentin: millaisia itse tehtyjä koristeita olet ajatellut kokeilla seuraavaksi tai missä olet nähnyt erityisen inspiroivan itse tehdyn koristeen (linkki olisi kiva, jos kyseessä on ohje). Arvon palkinnon, kun palaan eli noin 21. heinäkuuta tienoilla tai sen jälkeen ja vastata voi arvonnan tulosten julkistamiseen asti.

21 kommenttia:

  1. mulla on aina paljon aikeita tehdä vaikka mitä koristeita, mutta jotenkin aika ei meinaa riittää. no, tietenkin aion jatkaa leimakaivertajan uraani :) ainakin. sitten tämmöisiä kukkia tekis mieli kokeilla: http://studiocalico.blogspot.com/2010/02/paper-roses-tutorial.html

    en muista mistä linkin olen saanut, toivottavasti en sinulta :D!

    VastaaPoista
  2. Onpa herkullisen näköinen muuten vaan -arvontapalkinto!!! =)

    Nää ei ehkä toimi skräppäyksessä, eikä välttämättä arkikäytössäkään, mutta voiko olla suloisempia pyykkipoikia...

    http://www.creaturecomfortsblog.com/home/2010/6/2/diy-fancy-clothespins.html

    VastaaPoista
  3. Onko koriste itsetehty, jos sen tekoon käyttää stanssia? Ostin nimittäin Sizzixin 3d ruusustanssin ja sen avulla pitäisi opetella tekemään ruusuja. Ensimmäiset yritykset olivat kaikkea muuta kuin ruusun näköisiä... ;D

    VastaaPoista
  4. Jokun sortin köynnös on ollut pidempään mielessä. Esimerkiksi metallilangasta ja siihen jotakin kukkia ja lehtiä. Valmiit ovat niin kalliita. En ole vielä päässyt ajatusta pidemmälle. Kiva arvonta :)

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihania tuliaisia olet saanut!

    Minä tykkään näperrellä itse koristeita ja mm. täältä olen saanut kivoja ideoita kukkien tekemiseen gabriellepollacco.blogspot.com/2010/04/twisted-fabric-blooms-tutorial.html
    Intohimona askartelussa nähdään :)

    VastaaPoista
  6. kangaskukkia minäkin. vielä en tiedä että millasia. ihania tuliaisia oot saanut ja kiva kun järjestät muuten-vaan-arvonnan! ihanaa blogilomaa! :D

    VastaaPoista
  7. Mä oon hirmusesti tykänny virkata kukkia skräppisivuihin, kun puikot kuitenkin aika ahkerasti käsissä päivittäin kolisee :D
    Tässä olis yks hyvä linkki: http://maaretinsivut.blogspot.com/2009/02/virkattu-kukka-ohje.html
    tuota mallia mäkäytän useesti, tosi nopea ja helppo :)
    Noita virkattuja kukkiahan voi itsekkin soveltaa, muutama pylväs sinne ja tänne ja kukka onkin vähän erilainen.

    VastaaPoista
  8. Täältä löytyy monenmoisia huopajuttuja, myynnissä tosin, mutta kyllä näistä ideaa saa itellekkin.. http://evalicious.bigcartel.com/category/felt-embellishments

    VastaaPoista
  9. Mulla tämä itse tekemisen taso on melko vaatimaton, mutta seuraavaksi on tarkoitus käyttää koristeita, joissa nappiin on kieputeltu ohutta metallilankaa, muotoiltu koukeroiksi ym. Hauskaa että järjestät arvonnan, vähän niin kuin syntymättömyyspäivän kunniaksi :)

    VastaaPoista
  10. Oon ajatellu väkertää sun innoituksesta aakkoskoristeita, ainakin leppäkerttuja!

    VastaaPoista
  11. Hieno palkinto! Olen nimittäin suunnitellut juuri noiden kiemuranauhojen ompelua ;-)

    VastaaPoista
  12. Tämä langanvärjäystekniikka vaikutti hauskalta, toimisikohan muillakin väreillä kuin musteitten täyttöpulloilla?

    VastaaPoista
  13. Oi mitä herkkuja! Mä niin toivon että mä voitan arvonnan! ;o)

    Mun täytyy sanoa, että paitsi täällä näkee hauskoja itsetehtyjä koristuksia, niin muutama päivä sitten näin Creomin skräppäyspöydällä upeita kukkakokeiluja. Toivottavasti hän innostuu esittelemään niitä blogissaan.

    Mutta tämä postaus tuli siinä mielessä sopivasti, että eilen kuukkeloidessa ihan muuta tämähti tämä sivu ruutuun, voi jumatsukkelis!

    http://mousechirpy-polkadotpineapple.blogspot.com/2009/10/scrappy-patchwork-flower.html

    Aion niin todellakin kokeilla näitä, ja niitä Creomin kukkavirityksiä, ja se oma idea sukkahousukukistakin on vielä toteuttamatta. ;o)

    VastaaPoista
  14. Arvontaonnea kaikille tasapuolisesti! Itse tein juuri p*skarteluhaaste-KANGAS-haasteeseen kankaasta "ruusun" ei se ihan ruusulta näytä, mutta harjoittelen kovasti. Eli siis kankaasta tehtyjä kukkia on mulla se uus juttu. Hyvää blogilomaa! tässä vielä linkki tuohon miun kangaskukka-kokeiluun:
    http://lontanaskartelut.blogspot.com/2010/07/pskarteluhaaste-48.html

    VastaaPoista
  15. Mä haluasin kokeilla Sassafrassin innoittamana vähän paksummasta kuviopaperista kukkia, joissa on ommeltuja yksityiskohtia langasta.

    Ihana arvonta! Antoisia päiviä lomalaisten kanssa! :)

    T: Katja H

    VastaaPoista
  16. Nämä tapetit ovat olleet inspiraationa ajatuksissa jo pidempään: http://www.millam.vuodatus.net/blog/2043038/inspiraatiokuva-tilkkutoihin-ja-kollaaseihin/

    VastaaPoista
  17. No, viimesimmät kokeilut on olleet niitä aakkostarrajuttuja, ja seuraavaksi kaavailen kokeilla Sannikan upeaa ideaa, kukan heteitä aakkostarroista... Ja sun ideaa massailusta skräppäyksessä :)
    Nyt kun luin muiden kommenteja niin nuo Creomin vinkkaamat ruusut vaikuttaa myös tosi kivoilta, ja niitä haluaisin kokeilla :) Huovutusvilla vaikuttaa myös ihan varteenotettavalta materiaalilta ;)
    Enemmän haluaisin hyödyntää kierrätysmateriaaleja, esim. aikakauslehtiä...

    Hyvää lomailua, palkinto näyttää tosi hyvältä!!

    VastaaPoista
  18. kukkia teen silloin tällöin itse ja ideoita löytyy netistä hirveesti, esim. täältä:

    http://www.scrap-a-little.com/search/label/tutorial-%20flower%20embellishments

    ja sun ideat on aina tosi kivoja!!! :-)

    hauskaa lomaa!
    Sanna

    VastaaPoista
  19. Seuraavaksi tarkoituksena olisi käyttää pieniä ja suloisia origamitekniikalla tehtyjä perhosia. Alunperin olen nämä perhoset tehnyt korvakoruiksi, mutta ovat jääneet käyttämättä joten saanevat uuden elämän jossakin kesäisessä skräppisivussa :)

    Ja sitten haluaisin tehdä myös huopapalloja ja kukkasia joiden keskellä on nappi ja sitten sellaista viirinauhaa myöskin.

    VastaaPoista
  20. http://paushdesign.blogspot.com/2010/02/lovely-lily-bee.html

    Piti vielä lisätä tuo linkki kun on ihan älyttömän hieno kukka tuossa sivussa, pitää heti lähipäivinä kipaista ostamaan se Fiskarsin piparireunaleikkuri :))

    VastaaPoista
  21. Tämähän on loistava idea-aitta, vaikken mihinkään arvontaan ehtinytkään.

    VastaaPoista