sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Parasta kesässä

Belles järjesti kesäkuussa skräppäyskilpailun aiheesta "parasta kesässä". Osallistuin kilpailuun tällä sivulla, vaikka en tiennyt vielä kesäkuussa, kuinka helteinen kesä tästä on tulossa. Olen viettänyt harvinaisen paljon aikaa paljain jaloin viime päivinä, kuten varmasti moni muukin.

Sivussani on leikitty Glimmer Mist -suihkeella ylä- ja alareunassa, käytetty eri värisiä musteita, hiottu vaaleanpunaisen ympyrän ja valokuvan reunoja, leikattu kuviopaperista lehtiä, puolitettu Priman tummansininen kukka, käytetty itse tehtyjä journalinglappuja, myös jämäaakkostarroista leikattua pilveä, leikattu perhonen kuultopaperista ja ...hmm... tehty Tim Holtzin sabluunan mustasta taustakalvosta koriste hetken mielijohteesta. Vaaleanpunaisen ruusukoristeen olen tehnyt Fimo-massan kaltaisesta Cernit-massasta, joka on uusi rakkauteni skräppäyksessä. Niin paljon itse tehtyjä koristeita, joita voisi vielä kokeilla..

Sivuni löytyy Bellesin galleriasta, Miran sivun rinnalta, joten olen toiveikas sen suhteen, että voin odottaa Bellesistä ihania skräppäystarvikkeita palkinnoksi. Sähköpostia en ole vielä asiasta saanut, mutta kommenteissa oli jo onnitteluja eli hyvältä näyttää.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana, ja onneksi olkoon!

  Pitäs kyllä olla joku keskitetty sivu, mistä näkis kaikki meneillään olevat skräppäyshäppeningit, ärsyttää kun menee niin paljon ohi tällaisia juttuja, kun ei tiedä niistä.

  VastaaPoista
 2. :)

  Puuhis: minäkin huomasin tämän viime hetkellä. Odottelen Inspiroidu-keskustelupalstaa, se voisi olla hyvä tapa tiedottaa skräppäysjutuista laajemmin (ja haluaisin avautua siellä yhdestä epäonnistuneesta ulkomaan ostoksesta... grhh)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon! IHana sivu. Mekin ollaan nautittu paljain jaloin olemisesta. Se on yksi kesän parhaita juttuja.

  VastaaPoista
 4. Aah, cernit! Mulla on kimpale mm. suloista hohtavaa pinkkiä cernittiä enkä oo vaan keksinyt mitään käyttöä sille. Mut sähän sen sanoit: skräppikoristeita :D

  VastaaPoista
 5. Tässä leiskassa on niin ihana tunnelma! Kesä<3

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon!! On kyllä ihana sivu, niiiin sua!! =)
  Kesä ja paljaat varpaat on PARASTA!

  VastaaPoista
 7. Paljon Onnea! aivan hurjan kaunista Xingiä tämä sivu.

  VastaaPoista
 8. Tää on (edelleen) vaan niiiiin ihana, kaunis, nätti ja jotenkin tosi rauhallinen :) Meni kyllä voitto oikeaan osoitteeseen!!

  VastaaPoista
 9. Onnittelut XING! Mahtava sivu ja etenkin nuo kaikki kekseliäät koristeet. Itsekin olen massoilla leikkinyt, mitään valmista en ole saanut.

  VastaaPoista
 10. Ihana sivu! Minulla on sormet syyhynneet Fimoon jo pidempään, mutten tullut ajatelleeksi vielä edes leiskoihin yhdistämistä. Innolla osotan syksyä ja talvea että ehtii puuhastella paremmin, saapa nähdä suodaanko sitä aikaa silloinkaan ;)

  VastaaPoista
 11. Onneksi olkoon! Sivu on todella kaunis ja voittonsa ansainnut.

  VastaaPoista