perjantai 2. heinäkuuta 2010

Aakkostarrojen hyötykäyttö jatkuu

Jämäkirjaintarrat hyötykäyttöön -kuukausi on onnellisesti ohi, mutta nyt on tilaa uusille kokeiluille, sillä Inspiroidu-blogin tämän viikon aihe on aakkostarrojen hyötykäyttö.

Sain kunnian vierailla Inspiroidu-haasteessa guest designerina tällä viikolla eli oma sivuni löytyy myös Inspiroidu-blogista. Tässä sivussa aakkostarroja on hyödynnetty leppäkertussa, ikkunoissa,ja useammanlaisissa boordeissa. Muutenkin sivussa on runsaasti itse tehtyjä koristeita. Sivu on tarkoituksella rento: kaiken ei tarvitse olla ihan suorassa. Ympyrä on Leikkaa ja liimaa -tapahtuman keittiöstä pelastettu. Se oli matkalla roskiin, mutta pelastin sen askartelukäyttöön ja ihme: se oli happovapaa toisin kuin esimerkiksi kakkupaperi, joka on voimakkaasti hapollista. Jos jollain on suurtalouskeittiösuhteita, tällaiset jättimäiset ympyrät voisivat olla skräppäyksessä aika kivoja!  

Keltainen köynnös on leikattu Nelssonilta voittamastani paperista eli nekin ovat jo päässeet käyttöön. Jään mielenkiinnolla odottelemaan muiden aakkostarrasivuja.

6 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä kaunis, leiskassa on jotakin unenomaista, herkkää.. ihana!

  Kun näin tämän viikon inspiroidu -haasteen, ensimmäinen mielleyhtymä tuli välittömästi sinuun ennen kuin edes tiesin että olet vieraileva dt ;)

  VastaaPoista
 2. Sama mulla, jämäaakkostarrojen hyötykäyttö = Xing :) Kaunis sivu, tässä on vihdoin käytössä tuo ihana boordi. <3

  VastaaPoista
 3. Minun on pitänyt käydä jo pitkään täällä sepustamassa. Leikkaa liimaa päivänä, kun en tajunnut jotenkin, että sinä olit sinä. Olisi siis pitänyt tulla juttelemaan, kun olet ihan yksi minun skräppäysidoli. Kyselit minulta olenko Onnekas ja aloin sepostamaan ihan jotain hassuja. Ehkä ensi kerralla sitten tulen kyselemään sulta vinkkejä :)

  VastaaPoista
 4. Tuo boordi on niin mun lemppari!! Harmi ettei itselle koskaan jää ylimääräisiä i:n pisteitä....
  Lapsen logiikka jaksaa hymyilyttää aina! =)

  VastaaPoista
 5. :)

  Kiala: minullakin meni ihmiset sekaisin, sillä nimesi ja blogisi nimi oli jotenkin tuttu, mutta sekoitin kuitenkin toiseen :D Seuraavalla kerralla sitten!

  VastaaPoista
 6. Jäälautalla prinsessalinnalle <3

  VastaaPoista