maanantai 7. kesäkuuta 2010

Melkein mustavalkoista


Osallistun tällä sivulla Inspiroidu-haasteen haasteeseen 110. Mieletöntä, että Inspiroidu on päässyt jo näin kunnioitettavaan ikään! Sivun tarinointi liittyy lelujen lisäksi työhön ja mielikuviin työstä. Valokuvassakin on siis lelu, vaikka se on alunperin ollut muuta kuin lelu.

Uuden koon opettelu jatkuu: tein minulle harvinaisemman 6*12 tuumakoon sivun. Idea tähän lähti Priman läpinäkyvästä kruunuteipistä, jota on teippirullassa paaaaljon. Tein teipistä "taustapaperin", johon käytin teipin taustalla ei-niin-mieluisen kuviopaperin valkoista taustapuolta. Aika kiva, vaikka itse sanonkin. Sivuun on pujahtanut mustavalkoisen lisäksi myös vähän vihreää eli vasemmalle koristeeksi jo käytetty aakkostarra-arkki, joka oli jo matkalla roskikseen sekä valokuvan yläpuolelle aakkostarra-arkin pisteitä ja pilkkuja.


Arvaatteko muuten, mistä materiaalista tuo kimaltava ötökkäkoriste on tehty? Kyseessä eivät ole aakkostarrat, mutta yhdenlainen uusiokäyttö kuitenkin.

17 kommenttia:

 1. Tosi hauska idea toi sun itse tehty taustapaperi. Itsekin olen ajatellut, että kunhan tässä ehdin, niin aion leimata itse taustapapereita. Voisi olla ihan hauskaa puuhaa.

  Ja mistä ihmeestä se ötökkä on oikein tehty sitten? En kyllä osaa arvata..

  VastaaPoista
 2. Mahtava sivu! Kruunuteippi on tosi hienoa. Voiskohan ötökkä olla tehty kuva-ankkureista (kutsutaankohan niitä sillä nimellä...)? Niitä pohjaksi ja kimalletta päälle. Ehkä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin näyttää luonnistuvan tämäkin koko! Kivan erilainen värimaailma verrattuna sun useimpiin sivuihin!

  Ötökkä on tehty chipboard valokuva "ankkurista"...?

  VastaaPoista
 4. Tämä on upea! Tuo on kyllä piste iin päällä tuo vihreä väri.. Ja tuollainen itse tehty taustapaperi on tosi hieno! Ihan suosikkileiska!

  VastaaPoista
 5. Mä jo katselin tuota taustaa "sillä silmällä" että voisimpa hommata tuota paperia :D

  VastaaPoista
 6. Hieno 6x12 :) tuo kruunuteippipohja näyttää tosi hyvältä ja värimaailmakin on kyllä mahtava!

  VastaaPoista
 7. ihana! tosi kivat värit ja hyvä toi taustapaperi! ja mitä ihmettä sulla on tossa ötköän päällä?

  VastaaPoista
 8. Enpä olisi arvannut tuota kruunupaperi itse viritellyksi. Hyvä idea käyttää pois tarrojen reunatkin. Mukava värimaailma.

  Kiva jos inspiroidut, mulla on itellä hirveä kynnys tehdä mitään uutta kun tykkäsin siitä farkkuleiskasta niin kovasti..

  VastaaPoista
 9. Olisko ötökässä joku vanha paljettikoriste uusiokäytössä? Kokeilin sivuuni tänään tehdä k-kirjaimia jämistä eli l- ja x yhdistäen, mutta en taida olla yhtä sisukas kuin sinä, m-kirjaimen sain 2 ännästä ja aan ät-merkistä!

  VastaaPoista
 10. joko metallisia "ankkureita" tai pahvisia (chipboard) mutta mitäs toi kimalle sitten on, kummallisen rakeista? onko toi nyt sitten niitä uusia glimmer glamejä tai glimmer glazejä??? jännittyneenä jään odottamaan vastausta :-)

  VastaaPoista
 11. ainiin, ja toi teippi on mahtavan näköistä, minäkin jo ehdin tiirailla paperia "sillä silmällä" *ggg*

  VastaaPoista
 12. Värimaailma on tosi kiva!

  Enpä ryhdy edes arvailemaan, mistä ötökkä on tehty, kun keksit aina niin veikeitä juttuja.

  VastaaPoista
 13. :)

  Emilia oli oikeassa ötökän suhteen eli kolme metallista valokuva-ankkuria (joilla normaalisti kiinnitetään valokuva paperiin) haaraniitillä yhteen ja päälle rakeisempaa kimalletta

  VastaaPoista
 14. Ihanaa teippiä:)
  Musta-valkoinen ja ripaus vihreää on täydellinen yhdistelmä!

  VastaaPoista
 15. Minäkin ihastelen tuota taustapaperi-ideaa. Aivan huippu! Ja ooh, mikä sivumuoto - tosi hieno! Ei ehkä onnistuisi meikäläiseltä....

  VastaaPoista
 16. Kruunut ja paperin tuoksu ja kirjoittamisen ääniä. Hieno aihe ja tyylikäs toteutus.

  VastaaPoista
 17. Kaikin puolin aivan napakymppi tämä sivusi! Mäkin ihailin kruunupaperia, hauskaa, että se on erilaista materiaalia. Muutenkin tässä sivussa viehättää kerroksellisuus. Tykkään myös tarra-arkin pohjasta, tarinasta, kuviopapereista, otsikosta, piparkakkureunoista... kuten sanoin, ihan täydellinen. ;o)

  VastaaPoista