keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Inspiroituminen


Uusin Inspiroidu-haaste pyysi tekemään jotain yhdelle reunalle. Leikkasin oman paperin yläreunan kuviopaperin muodon perusteella ja lisäsin reunoille mustetta. Antaa elävyyttä sivulle. Saman yläreunan alta pilkistää toinen tarinointilappu.

 
Tässä sivussa on itse tehtyjä koristeita, joissa on käytetty kangasta. Luin vähän aikaa sitten vinkin, että Martha Stewartin kuvioleikkurit leikkaavat tavallista kangasta, joka on käsitelty tarpeeksi kovaksi eli paperimaiseksi. Minulla ei ole sopivaa leikkuria, eikä kankaan kovittamiseen tarkoitettua ainetta (edes tärkkiä), joten...


...liimasin paperille kangasta, annoin kuivua ja leikkasin perhosia vapaalla kädellä. Lisäsin lopuksi mustetta reunoille. Osa perhosista on aika pieniä ja kivoja, osa ehkä liiankin shabby (kuten ylimmässä kuvassa). En tiedä, onnistuisiko leikkurilla, jos olisi sopivasti kovitettu kangas. Hiukan hirvittää, että leikkuri voisi hajota.


Sivussa on myös Sannikan opastuksella taivuteltu kukka, jonka perusidea on sama kuin tässä. Niin ihana! Sivusta on sensuroitu kasvojen lisäksi papan etunimi. Päädyin siihen, että jos teksti on sinä-muodossa tulevaan albumiin, isi on sanavalintana etunimeä parempi. Myös kyseinen isi oli sitä mieltä. Ai niin, inspiroiduin myös tekemään sivun 6*12 -tuumakoossa, koska minulla on runsaasti sen kokoisia muovitaskuja, mutta ei yhtään 12*12 koon muovitaskua jäljellä. Auts! Pitänee opetella uutta kokoa. Sivupohjaan olen saanut inspiraatiota ruotsalaisesta Scrapbooking m.m. -lehdestä, sillä 6*12 -koon lisäksi myös kaarevat muodot, varsinkin otsikoissa, ovat minulle hankalia.

9 kommenttia:

 1. Kiva tarinointi, nauhakiekura tuo vauhtia sivulle... tykkään (tietysti, sanomattakin selvää).

  VastaaPoista
 2. Hauska sivu tarinointeineen. Ja koristeet korostavat hienosti sivun aihetta!

  VastaaPoista
 3. Hauska tarina ja tuo kiekura tosiaan tuo sivuun liikettä!

  En kyllä usko, että itsekään kokeilisin kankaan leikkelyä lävistimellä... Kuulostaa sen verran hurjalta! =)

  VastaaPoista
 4. Haha, olipa hauska juttu! Vauhdikas leiska ja ryttykukkaan valitsemasi paperi + korostus sopii siihen täydellisesti! Lemppariyksityiskohtani on takaa kurkistava tarinointi.

  VastaaPoista
 5. tosi hyvä! tykkään tosta tarinasta (tulee oma lapsuus mieleen *hihi*)...!

  VastaaPoista
 6. Kivasti sivussakin on liikettä! Tykkään!

  VastaaPoista
 7. ihana muoto, hauska tarina!

  VastaaPoista