torstai 20. toukokuuta 2010

Postin silppuamista

Ihanan lämmin ilma hemmottelee meitä edelleen, mutta jonkin verran olen ehtinyt myös skräppäämään. Olen innostunut varsinkin talvisten kuvien skräppäämisestä: jotenkin auringonpaiste on saanut talven näyttämään kuvissa erilaiselta.

Inspiroidu-haaste pyysi tällä viikolla silppuamaan päivän postia. Omassa 8*8 tuumakoon sivussani on ainakin kahdenlaista postia. Osa kukkakoristeista on leikattu lastenvaateliikkeen lähettämästä mainoksesta (näkyy ylimmässä kuvassa, ja testasin, oli lähestulkoon happovapaata). Nauhojen minikokoisilla pätkillä koristellun sydämen materiaali on paksusta postikuoresta eli kotitekoinen chipboard-koriste siis. On muuten todella toimiva tapa käyttää pienenpieniä nauhanpätkiä, suosittelen.

Sivun otsikkoa ei kannata ottaa liian kirjaimellisesti, sillä otsikosta tulee minulle mieleen Frank Capran jouluaiheinen elokuva ja sen opetukset. Elokuvan nimi ei tosin ole ihan sama, mutta mielikuvaani se ei haittaa.

Sydänkehys on tavallisesta kuviopaperista leikattu ja kohotarroilla kohotettu. Nuottipaperia reunustavat erilaiset siirtokuvat, joita silppusin rinnakkain valmistajasta ja alkuperäisestä muodosta välittämättä. Muutaman siirtokuvan päälle laitoin vielä koholakkaa.

Jos tässä sivussa on paljon tehdasvalmisteisiakin koristeita ja osan mielestä liian runsas tyyli, odottakaapa lähipäiviä. Jämäaakkostarrat hyötykäyttöön -teemakuukautta on vielä kymmenen päivää jäljellä. Itse tehtyjä koristeita ja uusiokäyttöä siis luvassa.

Tarvikkeet:


Vaaleanpunainen kartonki Bazzill, nuottipaperin valmistaja tuntematon (tunnistaako joku?), sydänkehys leikattu Making Memoriesin kuviopaperista. Kukat mainoksesta leikattu ja loput oman askartelukaapin uumenista. Tarinointilappu Elle's Studio. Siirtokuvajämiä ainakin näiltä: Daisy D's ja Basic Grey. Koristeet Melissa Frances ja Prima sekä itse tehty nauhapäällysteinen sydän.

7 kommenttia:

 1. tosi kiva!! ei yhtään liikaa koristeita minun mielestä ;-)!

  VastaaPoista
 2. Ihanan runsas sivu. Jälleen kerran huippu kekseliäitä yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 3. just ihanan runsastahan tämä on. Odotan innolla niitä vielä runsaampia! Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
 4. moikka, laitatko osoitteesi niin saat ne arvotut haaraniitit : )

  moonunit36 at gmail. com

  VastaaPoista
 5. Minä niin ihailen teitä jotka saatte niin paljon mahtumaan leiskaan ilman että se näyttäisi sekavalta. Kaikki sopii hyvin yhteen vaikka voi olla tyyliltäänkin niin erilaista. Tämä leiska on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan ihana! Nauhasydän on kyllä tosi kiva idea ja näyttää niiiiiin suloiselle!

  VastaaPoista
 7. Iiihana sillisalaatti (vai pitäskö sanoo rosolli), tykkään kun on paljon kaikkea eikä niin harmonisesti soinnutettua. Suosikkiyksityiskohtani on nuo niitatut taitellut kukat.

  VastaaPoista