tiistai 18. toukokuuta 2010

Lintuilemassa


Laura luki selvästi ajatuksiani, sillä olin leikannut nämä linnut Jenni Bowlinin kuviopaperista juuri ennen Lauran haasteen huomaamista. Yritän sitkeästi käyttää papereita, jotka ovat jo melkein jämähtämässä kaappiin. Hauska sattuma!

Tällä sivulla on toinenkin linkki Lauraan, sillä sivussa on hyödynnetty samaa sivupohjaa kuin Lauran tässä sivussa. Muuten en olisi koskaan päätynyt tällaiseen asetteluun, joten sivupohjan hyödyntäminen oli hyvä juttu. Osa huhtikuun PageMaps-sivupohjista ei puhuttele minua ollenkaan eli kaikkia en varmasti jaksa kokeilla. Monta olen jo tehnyt ja osa on vielä esittelemättä. Sivupohjien käyttämiseen minulla on vaihteleva suhde. Yleensä sivun sommittelu lähtee selkäytimestä ja en hyödynnä mitään mallia. Uuden opetteluun sivupohjat ovat kuitenkin loistavia ja tykkään sellaisista sivupohjista, joissa on jotain sellaista, joka ei tunnu valmiiksi luontevalta kuten tässä sivussa tyhjän tilan käyttö.  

Otsikointiin ja otsikon asetteluun on varmasti vaikuttanut myös jämäaakkostarrat hyötykäyttöön -kuukausi, joka jatkuu vielä pari viikkoa. Jämäaakkostarrojen pyörittely on ollut todella inspiroivaa, ja uusia ideoita on edelleen luvassa.

Tarvikkeet:


Kaikki paperit omasta silppulaatikosta (muotoonleikattu taustapaperi Creative Imaginations, linnut leikattu Jenni Bowlinin paperista, vihertävän kellertävä paperi Crate Paper). Aakkostarrat American Crafts, lehtikoristeet ja tarinointilaput itse tehty.

8 kommenttia:

 1. Sinä se olet ahkeroinut, piti lukea monta postausta kerralla. Mä olen tosissani inspiroitunut sun tyylistä haastaa itsesi, ja olenkin jo keksinyt aiheen itselleni. Joskin toteutus ei ole ihan tätä sun tahtia, mutta kuitenkin =)
  Ja ihana että jaat nämä ideat muidenkin kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ranu: tuo teemakuukausi on saanut minut vähän ylikierroksille, mutta eiköhän tämä tästä :D Kiva joskus nähdä, mikä sinun oma haasteesi on

  VastaaPoista
 3. Soma, soma aihe ja linnut ja tuo otsikkoteksti!

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs tuo otsikko kivasti kurkkii tuolta :) ja tuo lintupaperi on myös todella kaunis (ihan kuin tuollainen leimasinkin olisi olemassa ?!? ) tosi kiva leiska!

  VastaaPoista
 5. Hyvin oot taltuttanut tyhjän tilan ja tehnyt luonoksesta taas näköisesi!!

  Toi lintupaperi on niiiiin suloista, ja pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa kun olet jaksanut nähdä vaivan ja leikannut sen muotoonsa!

  VastaaPoista
 6. Kaunis sivu tämäkin! Tykkään tuosta kaarevasta muodosta ja ihanista pilkistelevistä kirjaimista!

  VastaaPoista
 7. tykkäsin hirmuisesti noista linnuista! ne on ihan äärettömän suloisia!!!! tsirp, tsirp!!! :)
  Ja olet kyllä ahkeroinut aakkosten kanssa. Pitäisiköhän minun postittaa omat aakkostenloput sinulle. hihii! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kauniista sanoista, ja Laura: älä! :)

  VastaaPoista