lauantai 6. maaliskuuta 2010

Voi ei


Skräppäsimme tänään Helsingissä pienellä porukalla ja olen edelleen inspiroitunut. Jotenkin vaan toisten seura ja ihanat tarvikkeet saavat skräppäysvireen käyntiin. Aion jatkaa vielä parin sivun verran. :)

Pakatessani aamulla tarvikkeita kävin läpi aakkoskokoelmani ja voi ei, miltä vanhimmat American Craftsin aakkoset näyttävät. Säilytän aakkosia 8,5*11 tuumakoon papereille tarkoitetussa telineessä, jossa niitä on helppo selailla. Aakkoset on löyhästi lajiteltu minigrippusseihin, sillä minusta ne on vaikea laittaa alkuperäiseen muovipakkaukseen. Tarttuvat aina pakkauksen sulkemiseen tarkoitettuun liimapintaan ja irtoilevat. Sain vinkin, että tuon liimapinnan voi leikata pussista irti, mutta silti tykkään minigripsäilytyksestä enemmän. Tosin irtoilevat aakkoset nähtävästi ajan mittaan sielläkin!


Näistä noin kaksi vuotta sitten (?) hankituista aakkosista on kuivunut liima lähes kokonaan ja ne ovat putoilleet pussin pohjalle sekasotkuksi. Tästä ei todennäköisesti voi reklamoida valmistajalle, sillä ongelma on ilmestynyt vasta ajan myötä. Silti: voi ei ja hohhoijaa. Käykö teille näin? Miten tämän voisi välttää? Ja miten järjestäisit aakkoset?

Muuten, pääkaupunkiseudun ja lähiseudun skräppääjät: vaikka tapaamisia ei mainostettaisi blogeissa, minkäänlaisesta salaseurasta ei ole kyse. Mukaan voi liittyä lähettämällä sähköpostia. Tärkeää on, hyvän seuran lisäksi, että tila on ilmainen, sinne on helppo tulla ja pöydille mahtuu levittämään tarvikkeita. Vaikka sitten irtoilleita aakkosia..

7 kommenttia:

 1. Mä itse asiassa OSTIN melkeen ihan kokonaan irtoilleet Thickersit Heinikan kojusta Leimailutaivaasta, kun eurolla sain :) Mua ei kauheesti tuo häiritse, kun ne saa teipillä/liimalla kuitenkin ihan hyvin kiinni... Mutta se muakin ärsyttää kun tarrat tarttuu just siihen sulkimeen kiinni, mutta nuo minigripit vois olla munkin ratkaisu :)
  Ja heti innokkaana aloin miettimään että missä päin täällä te kokonnutte? Mä voisin kyllä tulla innolla mukaan, mutta mä en täältä Malmilta minnekkään Espooseen oikeen pääse...

  VastaaPoista
 2. Tutun näköistä. Samalta näyttävät minunkin ensimmäiset thickersit.. Uudemmille ei onneksi vielä ole nuin käynyt.

  Totta tuo, että hyvä seura inspiroi.. Harmi kun täällä on niin vähän skräppääjiä. Toukokuussa olen tulossa häihin Helsinkiin. Tullaan isolla porukalla, mutta josko matkaohjelmaan mahtuu niin täytyy yrittää huhuilla teitä koolle johonkin. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä ei siis nähtävästi ollut vain minun ongelmani :)

  Baula: loistavaa, huhuile ihmeessä!

  Ciili: kokoontuminen oli Helsingin keskustassa yhdessä kahvilassa. Jos olet tulossa Ikaalisiin, niin vedä siellä hihasta (tai laita sähköpostia)

  VastaaPoista
 4. Oli mukavaa! Minäkin taidan jatkaa tässä, inspiroiduin kurssimateriaaleja valmistelemaan... Ja yes, revin auki sen leiskan, kun se yksi epäonninen kohta ärsyttää.

  VastaaPoista
 5. Sama juttu, inspiraatio jäi päälle! Ihanaa :)

  VastaaPoista
 6. Mun ihan vanhimmat thickersit (ne vähät mitä niistä on jäljellä) on liimaltaan vielä ihan moitteettomassa kunnossa. Mutta sitten muutamalle hieman uudemmalle thicker-pakkaukselle on käyny just näin. Mun tapauksessa ne on muuten aina olleet chipboardeja, joista liima on "väsähtänyt".

  VastaaPoista
 7. pikkuhelistin: mulla ei ikinä chipboardeille ole käynyt näin. Mulla kyse on aina ollut foam aakkosista..

  VastaaPoista