perjantai 19. maaliskuuta 2010

Pikainen inspiroituminen


Heti kun näin tämän viikon Inspiroidu-haasteen, tiesin että haluan skräpätä tv-sarjasta LA Ink. Sivu on tuumakokoa 6*12. En ole koskaan ollut kiinnostunut tatuoinneista, eikä minulla ole tatuointeja, mutta tänä talvena olen jäänyt koukkuun LA Inkin katsomiseen. On kiinnostava kuulla, miksi ihmiset ottavat tatuointeja, ja nähdä, että tatuoijat joskus sanovat "tuo ei toimi, en tatuoi tuota ihollesi". Lempihetkeni sarjassa taitaa olla se, kun kuvan luonnos siirretään iholle; myös tatuointien värit tai mustavalkoisuus kiinnostavat. Sarjan tatuoijista monet ovat naisia, suosikkini on Kim Saigh.

Tänä viikonloppuna se sitten on. Minut tunnistaa ainakin teippikotelon perusteella. Tajusin myös, että minulla on ollut ilo tavata ainakin neljäsosa päiväpaikan varanneista jo aikaisemmin, joten myös muilta kyselemällä minut varmasti löytää. Odotan innolla!


Tarvikkeet:
Muotoonleikattu taustapaperi Creative Imaginations, aakkostarrat American Crafts. Harmaa paperi (digi) A delightful day free kit / Chelsea Parsons. Musta leima harmaalla paperilla (digi) Spring Time Fever Digital Kit / Tia Bennett, sinne tänne leimailtu pitsileimasin ja "timantit" Prima.

7 kommenttia:

 1. Tykkään tykkään tykkään. Ihan tosi hieno. Asettelu, värit, otsikko, kaikki vaan toimii!

  VastaaPoista
 2. Enpä olisi arvannut! Itse en ole koskaan edes havainnut tällaisen ohjelman olemassaoloa.

  Ihan tatuointimaailman näköiset koristukset, varsinkin pitsileimasin on upea.

  Huomiseen!

  VastaaPoista
 3. Voin hyvin kuvitella, miksi olet kiinnostunut ohjelmasta... Monestihan tatuoinneissa on juuri tarina takana ja tavallaan se on taas yksi taiteen muoto! Me vaan harjoitetaan sitä huomattavasti kivuttomammin! =)
  Huomisiin!

  VastaaPoista
 4. Olen kerännyt rohkeutta tehdä tuossa koossa. Näyttääpä hyvältä - varsinkin tuo pitsileimasin, mutta myös asettelu ja värimaailma.

  Huomisiin!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen sivu ja kiva tuo pitsileimasin :)
  Minäkin olen tulossa huomenna Ikaalisiin puuhastelemaan. Pitänee katsella jos tunnistaisin sinut teippikotelostasi :)

  VastaaPoista
 6. Siis ihanaa toi pitsijuttu. Mä oon bongannut kyllä tän ohjelman ja ihmetellyt että ketä tämäkin kiinnostaa... ;oD Toiset taas ei ymmärrä mun maajussi-sarjaan kohdistuvaa mielenkiintoa ollenkaan... :o) Oli mukava tavata ja ens kertaan taas!

  VastaaPoista
 7. Minulla on vähän sama innostuksen kohde! En seuraa ohjelmaa säännöllisesti, mutta aika usein kun se on kanavasurffaillessa tullut vastaan, olen jumiutunut katsomaan. Sillä on varmasti jotain tekemistä skräppäysharrastuksen kanssa, on jotenkin oppinut arvostamaan muitakin kädentaitoja/taiteita. Kaunis sivu!

  VastaaPoista