maanantai 25. tammikuuta 2010

Ei aina vaaleanpunaista


Huomasin, että blogini oli muuttunut kovin vaaleanpunaiseksi. Pidän toki muistakin väreistä ja digiskräppääminen kiehtoo yhä: vaihteluna ja uuden opetteluna. Tämä on digisivu, jossa ei oikeastaan ole otsikkoa ollenkaan (tai otsikko ja teksti ovat sulautuneet yhdeksi).

Olen käyttänyt tässä valokuvien rajaamiseen ja käsittelyyn maskeja. Materiaalit ovat täysin samoja kuin aikaisemmassa digisivussa. Testaan, mihin samat materiaalit venyvät. Vieläkö näyttää tosi erilaiselta kuin paperisivuni?


Tarvikkeet:
On Telly -digipakki / Chelsea Parsons. Painted photo masks / Robyn Gough Designs.

5 kommenttia:

 1. Vai niin, alkaako sun digisivut mennä runsaampaan suuntaan..? Eipä sillä että tämä vielä erityisen runsas olisi :) Meneekö näihin kauan aikaa? Onko suunnittelu- ja luomisprosessi oleellisesti erilainen kuin paperisivujen kanssa, vaikka tekniikkaa ei otettaisi huomioon?

  VastaaPoista
 2. mä tykkään tästä! yksinkertainen, mutta tyylikäs. ja oon kyllä huomannu tuon saman... kun tarpeeks montaa väriä sekoittaa yhteen, tulee ruskeeta. :D

  VastaaPoista
 3. Pia K: :)

  Maskin käytön opetteluun meni "hiukan" aikaa (Lehtipollolle taas kiitos avusta), mutta jos tietää mitä tekee, sivujen tekeminen voi parhaimmillaan olla hyvinkin nopeaa.

  Digikokeiluni ovat vasta niin alussa, että en osaa sanoa suunnittelu- ja luomisprosessista. Parasta digissä on "undo" eli se, että kaiken voi perua, jos jälki ei miellytä. Se olisi todella kiva juttu silloin kun paperileiskan päälle kaatuu liimaa tms. Valitsisi vain "undo".. :)

  VastaaPoista
 4. joo, tykkään tästäkin. Kyllä tää on edelleen erilaisempaa kun sun paperileiskat, mutta ei se tarkoita, että se olisi huono asia. Vaihtelu on tosi kivaa, ainakin mun mielestä.

  VastaaPoista
 5. Hmm. Jotenkin tämä on sinua, vaikka onkin erilaista kuin paperisivusi. Kiva, kun digikokeilut jatkuu. Niin minunkin...

  VastaaPoista