torstai 10. joulukuuta 2009

Jouluinen arvonta


Ilman mitään sen erityisempää syytä ajattelin arpoa Creating Keepsakes -lehden tuoreimman, jouluisen numeron. Osallistuaksesi jätä kommentti ja kerro, mitä askarteluun tai skräppäykseen liittyviä toiveita sinulla on ensi vuodelle. Haluatko oppia jonkun uuden tekniikan, kokeilla jotain uutta materiaalia, osallistua useampiin tapaamisiin, aloittaa ihan uuden albumin, skräpätä ihan uusista aiheista vai mitä?

Vastausta toivon viimeistään 16.12., jotta lehti ehtii perille voittajalle ennen joulua.

30 kommenttia:

 1. Minä odotan kuin kuuta nousevaa huhtikuuta. Silloin saan ihan ikioman askartelupöydän! Pikkasen nyppii kantaa kaikkia tavaroita eri huoneesta aina keittiön pöydälle askartelua varten ja ihan joka kerta kerätä IHAN joka tavara takaisin paikoilleen.

  Muuten mulla taitaisi olla hyvä harkita ostoslakkoa tai ainakin ostosbudjetointia : ) Mulla on tällä hetkellä niin paljon tavaroita, papereita, leimasimia ym. käyttämättömänä (siis ihan uusiakin..), että niitä pitäisi saada hyödynnettyä.

  Noin yleisellä tasolla haluaisin skräpätä enemmän. Korttejakin varmasti edelleen teen.

  VastaaPoista
 2. Ensivuodelta odottelen ainakin Intohimona Skräppäystä ja sitten suunnittelin, että jatkossa varaan itselleni aina yhden päivän viikosta, milloinka saan askarrella :) Ensivuonna ajattelin sitten kyllä myös askarrella enemmän.

  VastaaPoista
 3. Tavoitteeni olis aloittaa tekemään pojista omat albumit skräppäämällä. Vaan aika ei anna oikeen periksi nyt, joten siinä on siis ensi vuodelle tavoitetta.

  IHana arvonta.

  VastaaPoista
 4. Ihana arvonta! Mun tavoitteeni ensi vuodelle olis saada enemmän aikaa askartelulle. Myöskin blogia pitäisi päivittää useammin. Oman tyylin hakeminen on tietenkin ikuisuuskysymys, mutta toivon että ensi vuonna tähän aikaan osaisin jo määritellä sitäkin puolta vähän paremmin.

  VastaaPoista
 5. Ihana arvontavoitto tarjolla, joten ei voi olla vastaamati :)

  Ensi vuonna...hmm...haluan skräpätä paljon enemmän kuin mitä olen tänä vuonna ehtinyt.Kortteilu siis saa jäädä vähemmälle ja alkaa oman tyylin etsintä ja myös kokeileva tekeminen, mitä skräppäykseen tulee. Kovasti olen kirjoja lueskellut ja yrittänyt etsiä asioita, ja tyylejä, jotka miellyttää omaa silmää.

  VastaaPoista
 6. Minä olen kovasti pohtinut, miten toteuttaisin ensi vuonna jonkin koko vuoden kestävän projektin. Olisiko se sitten kohokohta jokaisesta viikosta tms, mietinnässä vielä, mutta odotan sen toteuttamista.

  VastaaPoista
 7. Suurin toive on, että osaisin järkeistää ajankäyttöäni niin että ehtisin joskus tekemään useamman sivun kerralla (tai edes yhden..koskahan olen viimeksi tehnyt mitään...). Ja semmoinen "viikko elämässä"-albumi, sen haluan tehdä!

  VastaaPoista
 8. Minä haluaisin saada keskeneräisä projekteja tehtyä loppuun. Kun paha tapani on innostua monista asioista ja sitten kun suurin innostus menee ohi niin kesken eräiset työt jää lojumaan kaappien perukoille..

  VastaaPoista
 9. minäkin halusin saada enemmän aikaiseksi ja paljon enemmän sivuja skräpätty. Intohimona skräppäykseen en pääse mutta halusin kyllä vuoden mitta osallistua muihin mahdollisin skräppäys tapahtuminkin ja ainakin yhden mini kirjan voisin saada aikaiseksi vuoden aikana

  VastaaPoista
 10. Miä toivon voivani näperrellä sivuja mahdollisesta toisesta odotuksesta, siitä että pienestä tytöstäni tulisi isosisko. Kovasti kiinnostaa siirtyä 12 tuumaisesta pienempään versioon.

  Kati M.

  VastaaPoista
 11. Hmm. enppäs ollutkaan miettinyt tätä aiemmmin. Ainakin toivon skräppääväni enemmän. Joku tuollainen baulankin mainitsema koko vuoden projekti on ollut mielessä. Olisi ainakin hyvä tavoite, jos tekisi sivun viikossa.

  Haluaisin myös oppia skräpäämään enemmän "kuvan ohi", jos ymmärrät. Eli siis, ettei se kuvassa näkyvä tapahtuma tms. ole se skräppiaihe, vaan vaikka siitä johdettu joku muu juttu.

  VastaaPoista
 12. Ihana lehti!
  Ensi vuonna...hmm.. haluan skräpätä enemmän, löytää omaa tyyliäni askartelussa entistä enemmän ja oppia tekemään sivuja nopeammin! Lisäksi haluan ehtiä tekemään enemmän minikirjasia jajaja lahjoja. Ja käyttää entistä enemmän uusia materiaaleja ja nykyisiäkin, kuten maaleja, monipuolisemmin :)

  VastaaPoista
 13. mä toivon, että ehdin ja jaksan skräpätä vielä kun tämä tiitiäinen on syntynyt. aiheitahan siitä kyllä tulee! :)
  muutenkin toivois että sais enemmän inspiraatiota, kun se nyt tuntuu olevan pahasti hukassa. onneks on näitä ihania blogeja (kuten tää sun), joista sitä inspistä sitten voi etsiä.
  ihanaa joulun odotusta!!!

  VastaaPoista
 14. Kiva arvonta! Toivoisin, että keksisin ratkaisun tähän ongelmaan, että järkeistäisin tämän askartelun, eikä tarvitsisi tavaroita siirrellä edestakaisin.

  VastaaPoista
 15. Kiva arvonta. Toivon, että saisin rakennettua itselleni ihan oman askartelunurkkauksen, silloin saisi tehdä projektejakin, eikä vain äkkiä suhaista jotain kasaan. Ja ajatuksissa muhimut skräppäysprojekti pitäisi toteuttaa.

  VastaaPoista
 16. Kiva arvonta. Minä odotan ensi vuodelta lisää aikaa tähän skräppäilyyn ja jotain uusia ulottuvuuksiakin olis kiva saada, ettei kaikki olis aina niin samanlaista!

  VastaaPoista
 17. Ihana arvonta!
  Ensi vuodelta toivon skräppäysmielessä paljon hyviä skräpäyshetkiä, laadullisesti tai määrällisesti.
  Sain juuri valmiiksi kummeille suuntaavat vuosialbumit tyttärestäni -joululahjaksi siis- ja niitä tehdessä ajattelin, että pitäisi ensi vuonna tehdä vähän enemmän ajatuksella pitkin vuotta, ottaa tarkoituksella kuvia, kerätä niihin sopivia koristeita jne eikä jättää kaikkea viime tippaan, vain huomatakseen, että jotakin oleellista puuttuu... Eli olkoon tämä ykköstavoite tai toive.
  Mukavaa joulunaikaa kaikille!
  -Blogiton Anu-

  VastaaPoista
 18. Päiväkirjamainen skräppäys saisi jäädä joulukuusta päälle - helppoa ja kivaa. Mutta haluan myös leikkiä ihanilla paperitarvikkeillani enemmän :)

  VastaaPoista
 19. Tavoitteena on tehdä vähintään sivu viikossa ja jo vuoden suunnitelmissa ollut viikko elämästä olisi jo korkea aika saada toteutettua.

  VastaaPoista
 20. Uskaltaudun jättämään kommenttia ekaa kertaa.. :)

  Ensi vuodelta toivon ennen kaikkea aikaa leikekirjailuun (ja muuhunkin askarteluun toki). Esikoisen albumi on vieläkin puolivalmiina odottamassa "parempia aikoj", joita ensi vuonna on PAKKO olla. :)

  Kiitokset kauniista ja innostavasta blogista. :)

  VastaaPoista
 21. Haluan panostaa enemmän pieniin, kiinnostaviin yksityiskohtiin, paneutua enemmän kuvankäsittelyyn ja kokeilla sivuilla maalia, niin jatkaa uusien sivukokojen testausta!

  Ps: älä turhaan ota minua mukaan arvontaan, kun kyseinen lehti minulle tulee!

  Pps: Tammikuun numero kolahti viime viikolla postiluukusta... Kyllähän se jotenkin oli orvon oloinen ilman Alin kolumnia, mutta parempi kuin pelkäsin! =)

  VastaaPoista
 22. Minä haluaisin oppia JA AION OPETELLA digiskräppäystä ja photoshoppailua ensi vuonna. Nyt on vasta pää avattu tähän taiteenlajiin.

  Oletpas viitseliäs ja joulumielinen, kun pistit tällaisen arvonnan pystyyn!

  VastaaPoista
 23. Mä toivon ensi vuodelta parempaa budejetointia ja tarkempaa harkintaa askartelutarvikkeiden suhteen. Uuden vuoden lupaukseni on myös käydä askartelutarvikkeet läpi samalla tavoin kuin vaatteet: jos et ole kahteen vuoteen koskenut, on aika antaa eteenpäin.

  VastaaPoista
 24. Mä toivon tietysti ensi vuodesta, että Leimailutaivas onnistuu ja että käsileikkaus tapahtuisi jotenkin sopivasti Leimailutaivaan ja Intohimona Skräppäyksen väliin, että voisin täysipainoisesti osallistua molempiin. Muuten voisin yrittää hyödyntää jo omistamiani materiaaleja mahdollisimman paljon.

  VastaaPoista
 25. Askarteluun liittyvä toive on ihan yksinkertaisesti aika. Viime aikoina se on ollut niin kortilla, mutta toivottavasti ensi vuonna askarteluun olisi käytettävissä edes pikkuisen enemmän aikaa.

  VastaaPoista
 26. Haluaisin tehdä enemmän minialbumeja ja ehkäpä jonkinlaista vuosialbumia. Haluaisin oppia käyttämään maaleja skräppisivuissa ja tehdä enemmän hybridisivuja. Lisäksi minusta olisi mukavaa osallistua erilaisiin askatelutapahtumiin. Aika paljon on suunnitelmia ja ideoita, kaikkeen ei kuitenkaan taida aika riittää...

  Kiva arvonta:)

  VastaaPoista
 27. uusia tekniikoita ja enemmän aikaa skräpätä, ehdottomasti :)!

  VastaaPoista
 28. Vau mikä arvonta :) Mä toivon keränneeni tän vuoden aikana niin paljon skräppäykseen liittyvää tieto"taitoa" ja konkreettisesti materiaaliakin, et ens vuonna leiskoja oikein tulvii :) Ja vielä ku sais sen oman askartelunurkkauksensa, jonne vois jättää tavarat levälleen pikkuväen kaipaessa apua...

  Terkuin, Katja H

  VastaaPoista
 29. Ensi vuodelta odotan ainakin näitä isompia tapaamisia eli leimailutaivasta ja intohimona skräppäystapahtumaa.

  Lisäksi toivon, että pääsisin vihdoinkin myös englantiin alan messuille. Toivotaan, että tämä toive toteutuu.

  Ihanaa joulunalusaikaa sinulle :)

  VastaaPoista
 30. Ihan ensimmäinen toive olisi, että skräppäilyt pysyisivät paremmin ajan tasalla ettei tarvisi skräpätä syksyisiä kuvia keväällä tms :D Tuo vaatii ehkä kuvien kehittämisvälien lyhentämistä.. Ja sitten toivon uusia oivalluksia ja inspiraatiota paljon.

  Ja toivon, että Intohimona skräppäystapahtumassa on vähintään yhtä hauskaa kuin viime kerrallakin :)

  VastaaPoista