sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Taas twistaten


Inspiroidu-blogin twistausuudistus on ollut ainakin minulle mieluinen; kiva soveltaa sivupohjaa, vaikka aina sitä hiukan muokkaakin. Tämän verran sivupohjan soveltamista mahtuu toivottavasti haasteen raameihin. Sivun tekeminen oli tällä kertaa helppoa. Valmista tuli alle tunnissa idean saamisesta, lopputulos näyttää siltä mitä toivoinkin ja pääsin skräppäyksen kautta myös käsittelemään tunteitani eli omaa luonnettani ja sitä, miten todennäköisesti itsekin toimisin, jos olisin leikki-ikäinen taapero. Siis juuri sitä, mikä skräppäyksessä on parasta! Viikonloppuna syntyi myös huomattavasti hitaammin ja takkuavammin valmistuneita sivuja, joissa ei oikein mikään ole kohdallaan, mutta niistä lisää myöhemmin.


Nuo vihreät ympyrät on leikattu kuviopaperista, leikkasin niitä tarkoituksella useissa eri kokoluokissa. Käytin osan ympyröistä myös toisin päin eli valkoista puolta ja musteita/liituvärejä hyödyntäen. Myös keskiosan valkoinen ympyrä on saman kuviopaperin taustapuolta. Ympyröiden keskiosissa on sekalaisia koristeita, joista osassa on myös hyödynnetty siirtokuvien jämiä.

Sain tänään tunnustuksen, Maritalta. Nämä lämmittävät aina sydäntä, vaikka en tällä kertaa tunnustusta heti eteenpäin jaakaan. Kiitos, Marita! Lupaan saman tunnustuksen jo etukäteen blogistille, joka keksii halloweennaamiaisiin liittyvän askarteluidean (siis nimenomaan pukeutumiseen). Hmm...


Tarvikkeet:

Taustapaperi Basic Grey, vihreät ympyrät ja sivun valkoiset osat leikattu Scarlet Limen kuviopaperista. Aakkostarrat American Crafts, valkoinen pallonauha Bazzill (onko?), alempi nauha löytö sisustusliikkeestä. Hyödynnetty eri värisiä musteita/liituvärejä sekä oman askartelukaapin koristerippeitä (itse tehty/Jenni Bowlin/Amy Butler/EK Success/kreppipaperia jne.)

15 kommenttia:

 1. onpas hienosti oivallettu kokonaisuus mallipohjaa mukaillen! ihania yksityiskohtia jälleen ja kiva journaling. tykkään!

  VastaaPoista
 2. tosi hieno ja sun näköinen leiska! oot muokannu kivasti tota twistiä.

  ja siitä halloween asusta. (jos saan kaverilta kuvia, niin teen niistä vielä leiskankin.) muutama vuosi sitten laitoin päälleni harmaan hupparin, huppu tiukasti päähän ja vyöllä selkään kiinni harmaasta kartongista tehdyn hain evän. suun ympärille maalasin kunnon hammasrivistön. helppo ja halpa asu. ja mun yks kaveri pelkäs mua ihan tosissaan koko illan. :D hän pelkää haita.

  VastaaPoista
 3. niin ja avokille tein kartongista jasonin lätkänaamion ja moottorisahan. muuten hänellä oli tumma huppari ja farkut.

  VastaaPoista
 4. Tykkään, paljon tykkään =) Muoto on mieleen, kuviopaperista leikatut pallerot ja otsikon fonttikirjaimet. Värimaailmakin ihan miun makuun.

  Niin ja Horsen Showssa oli mukavaa.

  VastaaPoista
 5. mä tykkään myöskin twistauksesta ja koko sivusta. Kuvasta myös.
  (ja ihailen kun osaat olla "aamuraivareissa" aikuinen)

  VastaaPoista
 6. Hieno, hieno idea ja sen toteutus! Vahva journaling ja jännä "twist" otsikossa. Pidän hurjasti siitä, että otsikko aukeaa vasta, kun on tutustunut koko sivuun - näitä helmiä on ilo tulla sivuillesi katsomaan!

  VastaaPoista
 7. Mä olen taas aivan mykistynyt sun tavasta tehdä sivuista niin tunteikkaita ja oivaltavia! Ihana idea tehdä leikellyistä palloista reunus, tää täytyy muistaa! =)

  VastaaPoista
 8. Näyttääpä todella viehättävältä sivulta - ja minäkin tykkään siitä, että otsikko paljastuu vasta kun lukee tarinoinnin. Hieno sekin!

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Sinullakin on ihana sivu!! =)

  VastaaPoista
 10. Mukavat ympyrämuodot ja värit. Ja valokuvan selkeät väripinnat luovat hienon kontrastin yleiseen pyöreyteen!

  VastaaPoista
 11. Tosi sievä leiska! ihania nuo kuviopallukat :) ja pompomnauha on kyllä aina ihan vastustamattoman ihanaa!

  VastaaPoista
 12. Upeat värit. Todella harmoninen ja kaunis sivu - ihastuin heti!

  VastaaPoista
 13. Kaunis ja niin hurmaava! Kiva kun palluroissa on kaikissa sisällä erilaiset koristeet ja taas paljon tutkailtavaa kivoissa yksityiskohdissa muutenkin. Ihanaa tuo pitsi kuvan ympärillä, ja on tuo pallonauhakin kaunista.

  VastaaPoista
 14. Taas ihana tarinointi, hih. Tuo pampulanauha on ihana tuolla kuvan päällä, tulee mieleen ihan kuvan saparot tytölläsi. Oot hienosti muokannut luonnosta ja mäkin tykkään noista leikatuista palleroista kovin.

  VastaaPoista