perjantai 9. lokakuuta 2009

Aukeaman täydeltä


Craftican haaste pyysi aukeamaa. Se oli minulle erittäin tervetullut haaste, sillä skräppään lähes aina yksittäisiä sivuja (tai kokonaisia albumeja), tosi harvoin nimenomaan aukeamaa eli kahta samankokoista sivua, jotka muodostavat selkeän kokonaisuuden.

Tällä kertaa otin kaksi 12*12 tuumakoon sivua, ja erityisenä haasteena kielsin itseltäni kuviopaperin käytön kokonaan. :) No, vähän onnistuin ujuttumaan yhteen koristeeseen. Kivaa oli ilman kuviopaperiakin ja nimenomaan aukeaman tekeminen virkisti. Aukeamaa oli tosin lähes mahdoton kuvata. Jaoin sivut niin, että yksi kuva jatkuu molemmilla puolilla. Ehkä tästä saa selvää?


Aika harvinaista ja kivaa, että teen seitsemän valokuvan sivukokonaisuuden. Olen aika innostunut Tukholmasta ostamistani pilkullisista höyhenistä :)


Tarvikkeet:

Vaaleansininen ja punertava kartonki Core'dinations, kohokuvioitu kartonki Bazzill. Aakkostarrat American Crafts (runsaasti leikeltynä) ja Doodlebug, leikelty tekstipalkki Making Memories. Paljon pitsiä, siksaknauhaa ja muotoonleikattuja valkoisia Bazzillin paperisuikaleita. Yksi höyhen Tukholmasta sekä itse tehty kukkakoriste, jossa mm. tylliä ja huopaa. Priman tähtiä ja mustia siirtokuvia, joiden valmistaja on jo unohtunut.


8 kommenttia:

 1. Onpa tosi kivaa nähdä sinulta aukeama! Se näyttää raikkaalta ja seesteiseltä. Mitenkäs minä en löytänyt niitä pilkkuhöyheniä???

  VastaaPoista
 2. Tää aukeama on tosi onnistunut, ihana ku kuvia on noin reilusti! Ja höyhen oli tosi söpö!

  VastaaPoista
 3. Hieno, hieno sivu jälleen kerran! Pilkullinen höyhen muuttui sivulla sulkakynäksi - kuinka kiva idea! Eikö ollutkin mukavaa, kun kerrankin oli paljon tilaa käytettävissä - seitsemän kuvaa mahtui aukeamalle täysin ongelmitta. Ja koristeet - (huokaus) ihania, osaisinpa minäkin....

  VastaaPoista
 4. Kukkakoriste - jälleen kerran, ihana! Ja pilkkuhöyhenet... jotenkin niin sinua :)

  VastaaPoista
 5. Hauskan lisähaasteen kehitit itsellesi ja hyvin toimii!

  VastaaPoista
 6. Oi, tosi toimiva aukeama ja ihanan raikas! Ja voi miten suloinen tarina :)

  VastaaPoista
 7. Ihana aukeama, tykkään siitä kun lähes kaikki koristeet on toisella sivulla. Mahtvaa jälkeä, ilman kuviopaperia!
  Muuten, blogissani olisi sinulle jotakin.

  VastaaPoista
 8. Voi miten minä en oo tätä kommentoinut! Aivan hellyyttävä aukeama, ja erityismaininnan ansaitsee otsikko: miten hurmaava!

  VastaaPoista