lauantai 5. syyskuuta 2009

Perhoskortti


Minun teki mieli tehdä perhosen muotoinen kortti. Pyörittelin papereita käsissäni kuitenkin niin kauan, että kortti toimisi hyvin myös pöytäkoristeena. Alimpien siipien väliin jäi lahjarasian kokoinen aukko eli tämän kortin alle olisi helppo piilottaa varsinainen lahja, vaikka koru.

Inspiraation perhoskorttiin sain Pajan Art -haasteesta. Muuten etenin ilman sen suurempaa suunnitelmaa. Leikkasin papereista ja tyllistä eri kokoisia perhosia ja yhdistin ne vaaleanpunaisella langalla. Leikkaamista helpottaa, kun paperin taittaa leikkaamishetkeksi kahtia; näin molemmista siivistä tulee samanlaisia. Taittamisesta on hyötyä myös, kun siipiä muotoilee eli kohottaa, kipristää, pyöristää ja niin edelleen, oman mielen mukaan. Alin siipipari on isoin ja ihan samanlainen kuin muutkin, vaikka kiinnitinkin sen reunoistaan kiinni niin, että siitä tuli alusta.


Kuten kuvista arvaa, saksien, paperien, tyllin, neulan ja langan lisäksi tämän tekemiseen on käytetty reilusti kimalleliimaa, eri värisiä musteita, Sepia Accents -koholakkaa, eri värisiä kyniä ja helmipalluroita. Myös Sannikan Anna hyvän kiertää -koriste pääsi perhoseen hiukan muokatussa olomuodossa.


11 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana idea ja kaunis lopputulos!!!Kiitos kun olit mukana haasteessa, jonka ideoin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis perhonen ja ihanan erilainen :)

  VastaaPoista
 3. WAU!!! Todella kaunis perhonen! Aivan upea! =)

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea ja perhonen on tosi kaunis !

  VastaaPoista
 5. Kaunis on! Ja kiva että sieltä löytyi mun kukka, tosin tunnistin sen vasta kun sanoit! Minun silmääni tässä on ikään kuin vaaleanvioletti/punainen perhonen, mitä vihertävät sävyt kehystävät ja korostavat. :-) Tylli sopii ihanasti.

  VastaaPoista
 6. IHANA!!! Blogissasi on sitten niin ihana käydä, kun täällä on aina jotain uutta ja erilaista ...ja yleensä sellaista, jota en olisi itse edes osannut ajatella :) Mielesi ja taitosi tuntuu olevan rajaton, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 7. Hieno idea ja toteutus,erilainen:)
  Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä ihan ykkönen näitten keksintöjesi kanssa! :)

  VastaaPoista